Η Λιόν επιδιώκει την επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά

Μπενζεμά: Η σκληρή κριτική, η χαμηλή απόδοση και η εξαφάνιση από τα social media
Photo Credits: INTIME

Η Λιόν θέλει να τον φέρει πίσω στη Γαλλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Καρίμ Μπενζεμά γνωστοποίησε στην διοίκηση της Αλ Ίτιχαντ ότι θέλει να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Άμεσα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ ενδιαφέρθηκαν για τον Γάλλο σταρ, όμως οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις μοιάζουν απαγορευτικές, ακόμη και για τον πιο πλούσιο σύλλογο.

Ανάμεσα στους επίδοξους «μνηστήρες» και η Λιόν που θέλει να φέρει πίσω στη Γαλλία το δικό της «παιδί». Παρότι δεν έχει τους οικονομικούς πόρους για να το καταφέρει, ποντάρει στις εξαιρετικές σχέσεις που έχει μαζί του, αλλά και στην αποδεδειγμένη αγάπη του Μπενζεμά για το σύλλογο.

Οι επτάκις πρωταθλητές της Ligue 1 διανύουν τη χειρότερη περίοδο της ιστορίας τους, παραπαίουν αγωνιστικά και βρίσκονται τώρα στην 16η θέση της βαθμολογίας. Αυτή οδηγεί στα μπαράζ παραμονής και για να την αποφύγουν, θα ήθελαν τη συμβολή του κορυφαίου Γάλλου επιθετικού.

Σύντομα θα υπάρξουν συζητήσεις του Μπενζεμά με ανθρώπους της Saudi Pro League, οι οποίοι επιθυμούν την παραμονή του στη Μέση Ανατολή, ακόμη και με την προϋπόθεση να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος.

 

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X