Ο Σαλάχ επιστρέφει στο Λίβερπουλ για αποθεραπεία

Ο Σαλάχ επιστρέφει στο Λίβερπουλ για αποθεραπεία
Photo Credits: INTIME

Αποθεραπείες για τον Σαλάχ, που τραυματίστηκε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα επιστρέψει στο Λίβερπουλ, προκειμένου ν΄ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας για τον τραυματισμό του στο πόδι, που υπέστη κατά την διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, όπως ανακοίνωσαν ο αγγλικός σύλλογος και η αιγυπτιακή ομοσπονδία.

«Μετά από νέες εξετάσεις που έγιναν στον Μοχάμεντ Σαλάχ τις τελευταίες ώρες και μετά από συζητήσεις μεταξύ του ιατρικού επιτελείου της εθνικής και της Λίβερπουλ, αποφασίσθηκε ότι ο παίκτης θα επιστρέψει στην Αγγλία μετά τον αγώνα με το Πράσινο Ακρωτήριο για να νοσηλευθεί εκεί», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αιγυπτιακής ομοσπονδίας, με την διευκρίνιση ότι «υπάρχει ελπίδα ότι μπορεί να ενισχύσει την εθνική ομάδα για τον ημιτελικό του CAN εάν προκριθούμε».

«Είναι λογικό» ο έμπειρος επιθετικός να φεύγει από το CAN, τουλάχιστον προσωρινά, για να τον παρακολουθήσει το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ, δήλωσε πρόσφατα ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ μετά την νίκη με 4-0 επί της Μπόρνμουθ:

«Όποια κι εάν είναι η διάρκεια της απουσίας του, όλοι τον βλέπουν έτσι, είναι λογικό να κάνει την αποκατάσταση του μαζί μας ή με την ιατρική μας ομάδα. Η Ακτή Ελεφαντοστού είναι μια υπέροχη χώρα, είμαι σίγουρος, αλλά δεν έχουμε κανέναν από την χώρα μας εκεί και πρέπει να φροντίσουν αυτούς που παίζουν, οπότε θα δούμε».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Σαλάχ τραυματίσθηκε στο αριστερό πόδι κόντρα στην Γκάνα (2-2) την περασμένη Πέμπτη. Η ομοσπονδία έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με το Πράσινο Ακρωτήριο, αλλά και την επόμενη αναμέτρηση των «Φαραώ», εφ’ όσον προκριθούν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X