Μετά τη ρατσιστική επίθεση, ο δήμαρχος του Ούντινε θέλει να κάνει επίτιμο δημότη τον Μενιάν

Μετά τη ρατσιστική επίθεση, ο δήμαρχος του Ούντινε θέλει να κάνει επίτιμο δημότη τον Μενιάν
Photo Credits: INTIME

Ο δήμαρχος του Ούντινε, Αλμπέρτο Φελίτσε Ντε Τόνι, ανακοίνωσε ότι προτίθεται να δώσει τον τίτλο του επίτιμου δημότη της πόλης του, στον Μάικ Μενιάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τερματοφύλακας της Μίλαν δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδούς της Ουντινέζε, κατά την διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

«Το Ούντινε δεν είναι μια ρατσιστική πόλη και έχει μακρά ιστορία καλωσορίσματος, αλληλεγγύης και σεβασμού. Και γι’ αυτό προσκάλεσα προσωπικά τον Μενιάν να έλθει στο Ούντινε για να συμμετάσχουμε μαζί σε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που απευθύνονται στους νεότερους», δήλωσε ο Ντε Τόνι σε ένα βίντεο που ανήρτησε στο Instagram και πρόσθεσε:

«Με την ευκαιρία αυτή, θα προτείνω στο δημοτικό συμβούλιο να του απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου δημότη της πόλης μας. Οι αξίες μας δεν μπορούν να παραβιασθούν από λίγους ανθρώπους που έχουν τυφλωθεί από τον ρατσισμό».

Ο Μενιάν έγινε στόχος ρατσιστικών προσβολών και κραυγών μαϊμούς από οπαδούς που κάθονταν στις εξέδρες πίσω από την εστία του. Αφού αρχικά προειδοποίησε τον διαιτητή, έφυγε από το γήπεδο στο 34ο λεπτό, ακολουθούμενος από τους συμπαίκτες του. Ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε αμέσως την αναμέτρηση, που συνεχίσθηκε μετά από διακοπή πέντε λεπτών και τον οποίο κέρδισε η Μίλαν με 3-2.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X