ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία ενόψει Πυλαίας και Ολυμπιακού!

Εικόνες από το ΑΕΚ - Δούκας
Photo Credits: INTIME

Η «Ένωση» ξεκινάει από σήμερα την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Πυλαία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα δυνατό φιλικό έδωσε το Σάββατο η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία υποδέχτηκε την Οχρίδα στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης».

Το παιχνίδι ήταν ένα πολύ χρήσιμο τεστ για την «Ένωση» καθώς έδωσε την ευκαιρία στον νέο προπονητή, Φρεντερίκ Μπουζόν να δει για πρώτη φορά αγωνιζόμενους όλους τους παίκτες του μετά και την επιστροφή των διεθνών. Η ΑΕΚ έχασε με μικρή διαφορά ωστόσο το σκορ λίγη σημασία είχε καθώς σκοπός για τον προπονητή ήταν να κάνει αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα πριν την επανέναρξη των υποχρεώσεων. Η προετοιμασία για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Πυλαία ξεκινάει από σήμερα με όλους τους παίκτες να υπολογίζονται κανονικά.

Να θυμίσουμε πως η ομάδα έχει τρία νέα πρόσωπα σε σχέση με την έναρξη της σεζόν καθώς στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο φόρεσαν την φανέλα του «Δικεφαλου» οι Μαξιμίλιεν Τικ, Νταν Τέπερ και Άρθουρ Μίλερ. Παράλληλα καλύφτηκε και το κενό στην τεχνική ηγεσία καθώς ήρθε και ο νέος συνεργάτης του Φρεντερίκ Μπουζόν, Ντιόγκο Κάστρο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X