«Μας έκλεψαν» λένε στην Αλμερία για τη νίκη της Ρεάλ-Στη δημοσιότητα οι συνομιλίες του VAR (VIDEO)

«Μας έκλεψαν» λένε στην Αλμερία για τη νίκη της Ρεάλ-Στη δημοσιότητα οι συνομιλίες του VAR (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε πολύ δύσκολα της Αλμερία με 3-2 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ γλίτωσε από μεγάλο κάζο, καθώς βρέθηκε να χάνει με 0-2 από την ουραγό της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ωστόσο κατάφερε να κάνει την ανατροπή, με τον Ντάνι Καρβαχάλ να σκοράρει στο 99ο λεπτό και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία και προπονητής και παίκτες μιλώντας μετά το παιχνίδι έκαναν λόγο για «κλοπή».

«Φεύγουμε με την αίσθηση ότι μας έχουν κλέψει το παιχνίδι, είναι ξεκάθαρο. Πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα περισσότερο. Δεν υπάρχει τρόπος να το καταλάβεις. Η σημερινή μέρα ξεπερνά κάθε όριο. Πονάει πολύ, αλλά το πρωτάθλημά μας απέχει έτη φωτός από την Πρέμιερ Λιγκ» είπε χαρακτηριστικά ο Μαρκ Πούμπιλ.

Λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, δόθηκαν στην δημοσιότητα τα ηχητικά των συνομιλιών ανάμεσα στον διαιτητή Φρανθίθκο Ερνάντεθ Μαέσο και του υπεύθυνου VAR Αλεχάνδρο Ερνάντεθ.

Η συνομιλία αρχίζει από τη στιγμή του πέναλτι στο 53ο λεπτό, όταν ο Κέικι δέχθηκε τη μπάλα στο χέρι μετά από σέντρα της Ρεάλ Μαδρίτης. «Ο παίκτης της Ρεάλ προσπαθεί να εκτελέσει και χτυπά το χέρι που δεν είναι κατά μήκος του σώματος» είπε ο Ερνάντεθ Μαέσο βλέποντας τη φάση. Η Αλμερία ζήτησε φάουλ από τον Χοσέλου ή τον Αντόνιο Ρούντιγκερ σε αυτή τη φάση.

Κατόπιν, η Αλμερία σκόραρε (θα γινόταν το 1-3), αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς θεωρήθηκε ότι είχε προηγηθεί φάουλ του Ντιόν Λοπί στον Τζουντ Μπέλιγχαμ. «Μπορείτε να δείτε ότι τον χτυπάει» ειπώθηκε από το VAR με τον διαιτητή να συμφωνεί.

Το 2-2 του Βινίσιους Τζούνιορ ακυρώθηκε αρχικά από τον διαιτητή στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το VAR είχε άλλη άποψη. «Η μπάλα πέφτει στον ώμο του, προφανώς. Μπορείτε να προσδιορίσετε εάν διαπράχθηκε παραβίαση κατά τη διάρκεια της επίθεσης» είπε το VAR. «Δεν βλέπω καμία παραβίαση, δώστε μου το βίντεο από πίσω, ένα καρέ πίσω. Τέλεια, η μπάλα πέφτει στον ώμο του και είναι έγκυρο γκολ» απάντησε ο διαιτητής και μέτρησε το γκολ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X