Η ΑΕΚ «φώναξε» στο Περιστέρι: Ελάτε να μας το πάρετε!

Η ΑΕΚ «φώναξε» στο Περιστέρι: Ελάτε να μας το πάρετε!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος, στο προσωπικό του blog, γράφει για τη μοναδική ελπίδα των ανταγωνιστών της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελεγα στο «βίντεο της ημέρας» το Σάββατο, ότι στο Περιστέρι θα έπρεπε να τελειώσει,οριστικά και αμετάκλητα, αυτή η αναποτελεσματικότητα της ΑΕΚ στην επίθεση και εκτιμούσα ότι θα τελείωνε.

Παράλληλα, εστίαζα στους υπόλοιπους επιθετικούς της ομάδας πλην Λιβάι Γκαρσία και αναφέρθηκα συγκεκριμένα στον Πόνσε, για τον οποίον ομολογώ ότι είχα μια βεβαιότητα ότι θα σκόραρε. Οχι ότι θα… ξεμπούκωνε και τόσο, πετυχαίνοντας τρία γκολ, αλλά ότι θα σκόραρε.

Αλλωστε, νομίζω ότι ήταν ένα ματς, όπου όλοι λίγο πολύ, είχαμε την πεποίθηση ότι η ΑΕΚ του Αλμέιδα θα έβγαζε αντίδραση και ότι θα νικούσε, αλλά όχι και με «πεντάρα». Το ότι οι«κιτρινόμαυροι» το έκαναν τόσο εύκολο, δεν διαφοροποιεί το γεγονός ότι ήταν ένα πολύ κρίσιμο και δύσκολο ματς, κόντρα σε έναν αντίπαλο, που ήταν αήττητος για δεκατρείς αγώνες! Μην ξεχνάμε ότι στο Περιστέρι, ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός και ήρθε ισόπαλος ο Ολυμπιακός.

Η νταμπλούχος ΑΕΚ «φώναξε» στο Περιστέρι ένα εκκωφαντικό «ελάτε να μας το πάρετε». Η αλήθεια είναι ότι με την εμφάνισή της στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, το φώναξε και στο Χαριλάου για το Κύπελλο, αλλά δεν πήρε το αποτέλεσμα, γιατί στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Σε αυτό μόνο μπορούν να ελπίζουν και οι ανταγωνιστές της για τον φετινό τίτλο. Οτι στο τέλος, δεν θα το πάρει η καλύτερη ομάδα. Γιατί αν είναι να το πάρει η καλύτερη ομάδα, τότε η ΑΕΚ θα πάρει και το φετινό πρωτάθλημα. Και το ξέρουν κι εκείνοι…

Πλέον, οι αγώνες θα είναι για κάποιο χρονικό διάστημα, ένας την εβδομάδα για την«Ενωση». Αυτό σημαίνει ότι για τον Ματίας Αλμέιδα θα είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμη η κατάσταση με τους τραυματίες και όσους έφτασαν από τα σερί παιχνίδια, στα όριά τους. Δεύτερος στόχος δεν υπάρχει, παρά μόνον ένας. Ο μεγαλύτερος. Το πρωτάθλημα. Τα δύο επόμενα παιχνίδια, είναι και τα τελευταία σε άδεια Νέα Φιλαδέλφεια. Κόντρα στον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης. Και μετά… Τούμπα για την αήττητη ΑΕΚ σε όλα τα ντέρμπι.Προχωράμε… Δίπλα τους! Με πίστη!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X