Copa Africa: Σύρραξη στο Μαρόκο-Κονγκό, κυνήγησε μέχρι τα αποδυτήρια τον Εμπεμπά ο Εν Νεσιρί!

Copa Africa: Σύρραξη στο Μαρόκο-Κονγκό, κυνήγησε μέχρι τα αποδυτήρια τον Εμπεμπά ο Εν Νεσιρί!
Photo Credits: INTIME

Άναψαν τα αίματα μεταξύ Ρεγκραγκί και Εμπεμπά, ακολούθησε γενική σύρραξη, ενώ στο τέλος κυνήγησε τον Εμπεμπά ο Εν Νεσιρί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άναψαν τα αίματα μετά το φινάλε στο Μαρόκο-Κονγκό.

Η αναμέτρηση έληξε 1-1 και το αποτέλεσμα άφησε πικραμένους τους τυπικά γηπεδούχους, οι οποίοι ήθελαν τη νίκη ώστε να «κλειδώσουν» την πρωτιά του 6ου ομίλου του Κόπα Άφρικα.

Ο τεχνικός του Μαρόκου, Ουαλίντ Ρεγκραγκί, πλησίασε τον στόπερ του Κονγκό, Σανσέλ Εμπεμπά για να του σφίξει το χέρι, αλλά ήταν εμφανώς νευριασμένος. Ο δεύτερος δεν του έδωσε ιδιαίτερη σημασία και ο 48χρονος τεχνικός του είπε επανειλημμένα «κοίτα με» και του τράβηξε το χέρι. Ακολούθησε ένταση και στη συνέχεια γενική σύρραξη, με τους παίκτες του Μαρόκου να έχουν… προηγούμενα από τον Εμπεμπά, θεωρώντας ότι έκανε καθυστερήσεις λίγο πριν το φινάλε του ματς.

Η ένταση μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον Εν Νεσιρί να κυνηγάει έως τη φυσούνα τον άσο της Μαρσέιγ, αλλά σύμφωνα με τα όσα έχει πιάσει η κάμερα, τον τράβηξε ο Μπόνο για να τον απομακρύνει.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X