Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια και έδειξε πως θα το πάρει ξανά!

Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια και έδειξε πως θα το πάρει ξανά!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου έπειτα από τη δήλωση πρωταθλήματος που έκανε η ΑΕΚ στο Περιστέρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επί χρόνια, στην εποχή της σκληρής «χούντας» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ακούγαμε για την… καρδιά του πρωταθλητή και έβγαιναν πικρά χαμόγελα από εκείνους που επιχειρούσαν να βιάσουν τη νοημοσύνη μας. Αλλά να ξέρετε, υπάρχει αυτή η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα σε μια καλή ομάδα και σε μια γεννημένη πρωταθλήτρια. Η ΑΕΚ, όπως επιβεβαίωσε περίτρανα και στο Περιστέρι, έχει την καρδιά του πρωταθλητή και όσοι βιάστηκαν να την αποκαθηλώσουν, θα πρέπει να αναθεωρήσουν άρδην τις απόψεις τους.

Τι να πρωτοπείς και που να πρωτοσταθείς για την εμφάνιση της ΑΕΚ στο Περιστέρι; Να πεις για την πιο ευρεία νίκη σε ένα εχθρικό περιβάλλον; Να πεις για την εμφατική νίκη της ΑΕΚ σε μια χρονική περίοδο που βρισκόταν υπό ασφυκτική πίεση και έπρεπε να διαχειριστεί την πρώτη αγωνιστική επιτυχία της εποχής Αλμέιδα; Να πεις για το ξεμπούκωμα του Πόνσε, που έδειξε πως είναι φοράκλα που μπορεί να δώσει πολλά ακόμα; Όλα θα τα πούμε.
Αλλά πρώτα, για να μη το λησμονήσω, να πω για τον Ραζβάν που λίγες ημέρες πριν είχε βρει την αφορμή με ένα γκολ του ΟΦΗ που λανθασμένα μέτρησε στο Περιστέρι, για να πει ξανά το παραμύθι του. Αναρωτιέμαι πως θα αισθάνθηκε στην άβολη στιγμή, που έχει μπει το γκολ του Βόλου και ψάχνουν Κατσικογιάννης, Τζήλος και Ζαμπάλας κάτι να το ακυρώσουν. Τελικά, βρήκαν πως… επηρέαζε ο Μωραϊτης. Πόσες φορές να αποδειχθείς, ότι είναι καλύτερο να μασάς…

Η δήλωση της ΑΕΚ

Πάμε στα πραγματικά σπουδαία που αφορούν την εμφάνιση της ΑΕΚ. Γιατί σε μια περίοδο που δικαίως ο Αλμέιδα και οι παίκτες του δέχονταν αλλεπάλληλα πυρά για εμφανίσεις και αποτελέσματα, η κατάλληλη απάντηση μπορούσε να δοθεί μέσα στο γήπεδο. Ούτε κουβέντες, ούτε υποσχέσεις, ούτε αναλύσεις και συζητήσεις που δεν έχουν και νόημα. Γιατί όλοι σε αυτήν τη ζωή, κρινόμαστε από τα αποτελέσματα και ο Αλμέιδα το κατανοεί.

Είναι σημαντικό, ότι η ΑΕΚ έκανε μια ξεκάθαρη δήλωση μέσα στο Περιστέρι. Δήλωση που απευθυνόταν σε φίλους και αντιπάλους. Ξεκάθαρη τοποθέτηση, που δείχνει, ότι αυτή η ομάδα δεν έχει τελειώσει. Και μπορεί να απώλεσε τον στόχο του κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη, αλλά το πρωτάθλημα δεν θα το δώσει σε κανέναν. Είναι η καλύτερη ομάδα, έχει το ποιοτικότερο ρόστερ και με τα νέα δεδομένα που – δυστυχώς – δημιουργήθηκαν για εκείνην, πάει για νέα κατάκτηση στα 17 ματς που απομένουν.

Η επιστροφή της ΑΕΚ και ο Πόνσε

Πέραν της εμφατικής νίκης, αυτό που πρέπει να κρατήσει κάποιος είναι πως η ΑΕΚ απέδειξε έμπρακτα μέσα στο γήπεδο, πως είναι η ίδια ομάδα που σάρωσε πέρυσι. Παρά τις πολλές απουσίες και πάλι, είχε τις λύσεις για να κυριαρχήσει από το πρώτο λεπτό και να μην αφήσει τον Ατρόμητο να πάρει ανάσα και να πιστέψει έστω και για ένα λεπτό, πως θα μπορούσε να αποκομίσει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Επειτα, με την αυτοπεποίθηση που έδινε η εμφάνιση και τα γκολ, τη σωστή διαχείριση των αλλαγών από τον Αλμέιδα, ήρθε και η επιβλητική νίκη.

Αναμφίβολα, στα πολύ σημαντικά κέρδη της ΑΕΚ στο Περιστέρι δεν μπορεί να μην είναι ο Πόνσε. Πρώτο χατ τρικ με τη φανέλα της ΑΕΚ, γκολ μετά από τέσσερις μήνες και εκείνο το τέρμα στην Αγγλία με την Μπράιτον, η καλύτερη τόνωση της αυτοπεποίθησης του. Σας το έλεγα πριν από μέρες. Πέραν της εμπιστοσύνης από την ομάδα και τον Αλμέιδα, ο Πόνσε έπρεπε να βρει τρόπο να τονώσει τη δική του αυτοπεποίθηση και για έναν επιθετικό σημαίνει γκολ.

Επίσης, είναι σημαντικό ότι παρόντος Πόνσε, η ΑΕΚ αρχίζει να βρίσκει τρόπους να τον αξιοποιήσει σωστά μέσα στο γήπεδο. Το πρώτο γκολ ήταν τέρμα… Λιβάι, από εκείνα που πετυχαίνει η φοράκλα της Ενωσης όταν βγαίνει στο… ξέφωτο, αλλά τα δύο που ακολούθησαν είναι σεντερφορίσια με υπογραφή Πόνσε. Και σημαντικό, πως ήρθαν από σωστές κινήσεις από Γκατσίνοβιτς και Ρότα, αντίστοιχα, ενώ είχε δύο ασίστ και ο Πήλιος!

Τα καλά νέα για τον Αλμέιδα

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X