Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ 0-4: Άνετο πέρασμα και κορυφή με Νούνιες και Ζότα

Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ 0-4: Άνετο πέρασμα και κορυφή με Νούνιες και Ζότα
Photo Credits: INTIME

Η Λίβερπουλ τα βρήκε σκούρα στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο καθάρισε με τεσσάρα την Μπόρνμουθ στο Vitality Stadium

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη της στην Premier League, καθώς πέρασε εύκολα από την έδρα της Μπόρνμουθ επικρατώντας με 4-0.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δημιούργησαν ελάχιστες καλές φάσεις στα αντίπαλα καρέ των «κερασιών» και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Η μοίρα της άλλαξε στο δεύτερο 45λεπτο, καθώς ήταν καταιγισιτκή. Αρχικά προηγήθηκε με τον Νούνιες στο 49′, μετά από ωραία επίθεση των «Reds» και πάσα του Ντιόγκο Ζότα.

Στη συνέχεια ο Πορτογάλος φορ πήρε τη σκυτάλη των γκολ, σημειώνοντας δύο. Αρχικά έκανε το 2-0 με ωραίο τελείωμα στο 71′ και εννιά λεπτά μετά έκανε το 3-0.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Νούνιες στο 90+3′, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Η Λίβερπουλ με αυτούς τους τρεις βαθμούς κράτησε τη θέση της στην κορυφή, έχοντας 48 βαθμούς, ενώ η Μπόρνμουθ έχει 25 βαθμούς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X