Αλμέιδα για Πόνσε: «Πάντα είχε την εμπιστοσύνη μου»

Αλμέιδα για Πόνσε: «Πάντα είχε την εμπιστοσύνη μου»
Photo Credits: INTIME

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε «χαρούμενος» για τη νίκη επί του Ατρόμητου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στον Πόνσε που πέτυχε χατ τρικ στο 5-0 επί του Ατρόμητου.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε «χαρούμενος» για τη νίκη επί του Ατρόμητου.

Στην ερώτηση που κρίθηκε το παιχνίδι, απάντησε: «Επιμείναμε στον τρόπο του παιχνιδιού και σε άλλα παιχνίδια το κάναμε αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις φάσεις γκολ, σήμερα επιμείναμε, μπορέσαμε και τις μετατρέψαμε σε γκολ οπότε είμαι χαρούμενος για τη νίκη και συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο».

Για τον Πόνσε που έβαλε τρία γκολ τόνισε: «Ο Πόνσε είχε πάντα την εμπιστοσύνη από την δική μου την πλευρά όπως κάθε ποδοσφαιριστής που προπονώ. Θα πρέπει να μην υποτιμάμε τους ποδοσφαιριστές γιατί κάποια στιγμή θα «ξυπνήσουν» αλλά οι ποδοσφαιριστές είναι και άνθρωποι και κάποιες φορές ζουν κάποιες καλές στιγμές, κάποιες άλλες όχι τόσο καλές. Αυτή η εμμονή για την απόλυτη επιτυχία «σκοτώνει» τον κόσμο συνεχώς. Η εμπιστοσύνη φέρνει αυτά τα αποτελέσματα. Είμαι προπονητής, δείχνω εμπιστοσύνη στους παίκτες που προπονώ γιατί τους βλέπω καθημερινά και τους πιστεύω οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον ποδοσφαιριστή».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X