ΑΕΚ: Αυτή ήταν η τελευταία πεντάρα στο πρωτάθλημα - Με χατ τρικ Ολιβέιρα και γκολ Βέρντε! (VIDEO)

ΑΕΚ: Αυτή ήταν η τελευταία πεντάρα στο πρωτάθλημα - Με χατ τρικ Ολιβέιρα και γκολ Βέρντε! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το ματς με τον Ατρόμητο σήμερα ήταν η πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια που η Ένωση σημείωσε πέντε γκολ σε επίσημο ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετέτρεψε σε περίπατο το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να συντρίβει με 5-0 τους Περιστεριώτες έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Πόνσε.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια που η Ένωση σημείωσε πέντε γκολ σε επίσημο ματς, με την αμέσως προηγούμενη να χρονολογείται στον Δεκέμβριο του 2019.

Τότε, ο «Δικέφαλος» είχε νικήσει 5-0 τον Πανιώνιο σε εντός έδρας ματς για τη Stoiximan Super League, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να κάνει χατ τρικ και τους Βέρντε, Μάνταλο να βρίσκουν επίσης δίχτυα.

Για να βρει κανείς την τελευταία φορά που σκόραρε τόσες φορές εκτός έδρας η ΑΕΚ, πρέπει να πάει πίσω στον Οκτώβριο του 2017 και το 7-0 επί του Απόλλωνα Λάρισας για το Κύπελλο.

Όσο για την τελευταία εκτός έδρας πεντάρα, ήταν τον Δεκέμβριο του 2015 και στο 5-0 επί της ΑΕΛ, επίσης για το Κύπελλο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X