Παρελθόν από την Γουλβς ο κόουτς Κεμζούρα

Παρελθόν από την Γουλβς ο κόουτς Κεμζούρα
Photo Credits: INTIME

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Γουλβς ο Κεστούτις Κεμζούρα, με την ομάδα του Βίλνιους να ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας των δυο πλευρών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κεστούτις Κεμζούρα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Γουλβς με την ομάδα του Βίλνιους να γνωστοποιεί το τέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Πλέον η λιθουανική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, ενώ χρέη προσωρινού προπονητή στη Γουλβς θα εκτελεί μέχρι νεωτέρας, ο Νέντας Πατσεβίτσιους, ο οποίος ήταν μέλος του επιτελείου.

Ο έμπειρος κόουτς και πρώην τεχνικός και του Ολυμπιακού ανέλαβε την ομάδα τον περασμένο Μάρτιο, αλλά η τρέχουσα σεζόν δεν έχει εξελιχθεί καλά με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να αποφασίζουν να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Αυτή την στιγμή, η ομάδα του Βίλνιους είναι στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος με ρεκόρ 12-5, ενώ στο Eurocup μετρά ρεκόρ 5-10 στον πρώτο όμιλο και βρίσκεται σε δυσμενή θέση όσον αφορά την πρόκριση στα playoffs.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X