Νίκη ψυχής στο φινάλε επί του Παναθηναϊκού (VIDEO)

Νίκη ψυχής στο φινάλε επί του Παναθηναϊκού (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

patavoukasΟι αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ήταν ντέρμπι ακόμα και όταν οι δύο ομάδες βρίσκονταν σε περίεργες καταστάσεις στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Και κάθε νίκη της Ενωσης, ήταν γεμάτη από ψυχή και ενθουσιασμό που κατέθεταν οι παίκτες της. Όπως συνέβη και μια μέρα σαν σήμερα του 1988, όταν η ΑΕΚ υποδέχθηκε τους «πράσινους» στο κλειστό του Ιωνικού και τελικά κατάφερε να τους καταβάλει στα τελευταία δευτερόλεπτα με δύο βολές του Κώστα Παταβούκα.

Ηταν η 2η αγωνιστική του δεύτερου γύρου και οι «μοϊκανοί» του Βαγγέλη Νικητόπουλου έκαναν υπέρβαση. Σε ένα ματς που ο Ελληνας κόουτς ξέμενε συνεχώς από επιλογές λόγω των πολλών φάουλ. Το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος και κρίθηκε 14 δευτερόλεπτα πριν την τελευταία κόρνα, με την Ενωση να προσπερνά χάρη στις εύστοχες βολές του διεθνούς πλέι μέϊκερ. Ηταν η δεύτερη νίκη της σεζόν, καθώς η ΑΕΚ είχε επικρατήσει τότε και μέσα στην Λεωφόρο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”qvEPSlSNo6w” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X