Το VIDEO αφιέρωμα της Τράμπζονσπορ για το τελευταίο ματς του Μπακασέτα

Το VIDEO αφιέρωμα της Τράμπζονσπορ για το τελευταίο ματς του Μπακασέτα
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Μπακασέτας ετοιμάζεται να δώσει το τελευταίο του ματς με την φανέλα της Τράμπζονσπορ που ετοίμασε ένα video αφιέρωμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Μπακασέτας ετοιμάζεται να δώσει το τελευταίο του ματς με την φανέλα της Τράμπζονσπορ πριν επισημοποιηθεί η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό και η τουρκιή ομάδα ετοίμασε ένα video αφιέρωμα για τον Έλληνα άσο.

Η Τράμπζονσπορ, μάλιστα, δημοσίευσε στα Social Media το video-αφιέρωμα για τον Τάσο Μπακασέτα, που ετοιμάζεται να φορέσει για τελευταία φορά την φανέλα της Τράμπζονσπορ.

Ο Μπακασέτας μετά από 4,5 χρόνια στην Τράμπζονσπορ την Κυριακή (21/1, 18:00), θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την φανέλα της ομάδας από την Τραπεζούντα στην αναμέτρηση με την Γαλατασαράι.

O Έλληνας μεσοεπιθετικός, άλλωστε αναμένεται την Δευτέρα (22/1) στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

Δείτε παρακάτω το video:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X