Χέντερσον: Για αυτό καθυστερεί το ντεμπούτο του με τον Άγιαξ

Χέντερσον: Για αυτό καθυστερεί το ντεμπούτο του με τον Άγιαξ
Photo Credits: INTIME

Ο Χέντερσον , παρά το γεγονός πως έχει υπογράψει με τον Άγιαξ, ακόμα δεν μπορεί να αγωνιστεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζόρνταν Χέντερσον δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής με τον Άγιαξ και ο λόγος ειναι γραφειοκρατικός.

Παρά το γεγονός ότι έγινε πρωτοσέλιδο αυτό το καλοκαίρι για την επικερδή μεταγρφή του από τη Λίβερπουλ στην Αλ Ετιφάκ, ο Τζόρνταν Χέντερσον, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη, μόλις έξι μήνες μετά την αποχώρησή του.

Η ομάδα της Saudi Pro League συμφώνησε τελικά σε αμοιβαία λύση του συμβολαίου του πρώην αστέρα των Reds, και τον άφησε ελεύθερο να ενταχθεί στον Άγιαξ υπογράφοντας συμβόλαιο 2,5 ετών. Ωστόσο, παρά την αναμονή στην ολλανδική πρωτεύουσα γύρω από την άφιξη του Χέντερσον, το Brexit αναγκάζει την ομάδα του Τζον φαν΄τ Σχιπ να ζητήσει και να λάβει άδεια εργασίας για να μπορέσει το νέο της απόκτημα να αγωνιστεί.

Φυσικά η έγκριση είναι υπόθεση τυπική στην περίπτωση του Χέντερσον, όμως η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και δύο εβδομάδες, καθυστερώντας ενδεχομένως το ντεμπούτο του μέσου μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X