Λαπόρτ: «Για μένα, ο Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής τακτικής στον κόσμο, χωρίς αμφιβολία»

Λαπόρτ: «Για μένα, ο Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής τακτικής στον κόσμο, χωρίς αμφιβολία»
Photo Credits: INTIME

Για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τις δυσκολίες στη Σαουδική Αραβία, μίλησε ο Εμερίκ Λαπόρτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ευρώπη ο Εμερίκ Λαπόρτ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της χώρας του, ενώ μίλησε και για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τη συνεργασία τους.

Συγκεκριμένα στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «AS», ανέφερε για τον Ισπανό τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι: «Για μένα, ο Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής τακτικής στον κόσμο, χωρίς αμφιβολία. Τώρα τον βλέπω από έξω και συνειδητοποιείς. Τακτικά είναι ο καλύτερος», ενώ όταν ρωτήθηκε αν τον βοήθησε σε προσωπικό επίπεδο απάντησε: «ουδέν σχόλιο»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και για τη Σαουδική Αραβία και εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να πάει εκεί: «Νομίζω ότι είναι αποτέλεσμα των τραυματισμών που υπέστησα όταν ο σύλλογος άρχισε να υπογράφει άλλους κεντρικούς αμυντικούςΌταν κάνεις αυτές τις προσλήψεις, οι οποίες ήταν και για πολλά χρήματα, δεν μπορείς να κρατήσεις μια θέση για έναν ποδοσφαιριστή που έχει δημιουργήσει πολλά σωματικά ή ψυχικά προβλήματα από τραυματισμούς. Ο σύλλογος το είδε έτσι και προτίμησε να βάλει άλλους. Προφανώς, αν δεν είχε συμβεί αυτό θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα»

Για την προσαρμογή στο νέο περιβάλον:  «Είναι μια μεγάλη αλλαγή σε σχέση με την Ευρώπη, αλλά τελικά όλα έχουν να κάνουν με την προσαρμογή. Δεν μας το έχουν κάνει εύκολο. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι δυσαρεστημένοι. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό κάθε μέρα, διαπραγματευόμαστε ας πούμε και να δούμε αν θα βελτιωθεί λίγο, γιατί είναι κάτι καινούργιο και για αυτούς, έχοντας Ευρωπαίους παίκτες που έχουν ήδη μεγάλη καριέρα. Ίσως δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτό και πρέπει να προσαρμοστούν σε μια λίγο μεγαλύτερη σοβαρότητα».

Τέλος έκανε λόγο για έλλειψη επαγγελματισμού: «Το τελεσίγραφο που μπορείς να τους δώσεις δεν έχει σημασία γι’ αυτούς. Θέλω να πω, ότι πραγματικά κάνουν τη δουλειά τους. Διαπραγματεύεσαι κάτι και μετά δεν το αποδέχονται αφού το έχεις υπογράψει. Σε πολεμούν».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X