Μητσοτάκης για επιστολική ψήφο, ακρίβεια και Greek mafia - Τι είπε για Λάνθιμο (ΦΩΤΟ)

Μητσοτάκης για επιστολική ψήφο, ακρίβεια και Greek mafia - Τι είπε για Λάνθιμο (ΦΩΤΟ)

Ο Μητσοτάκης μίλησε για την επιστολική ψήφο, την ακρίβεια και την Greek mafia, ενώ τόνισε ότι ελπίζει να βρει χρόνο για να δει τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον καθιερωμένο κυβερνητικό «απολογισμό της εβδομάδας» που πέρασε, έκανε σε μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για την επιστολική ψήφο, την ακρίβεια και την Greek mafia, ενώ τόνισε ότι ελπίζει να βρει χρόνο για να δει τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, το «Poor Things».

Αναλυτικά, έγραψε:

«Καλημέρα σε όλες και όλους! Μαζί σας και πάλι με την κυριακάτικη ανασκόπηση, με τις μεγάλες και εμβληματικές αλλά και τις μικρότερες αλλά πολύ σημαντικές δράσεις της εβδομάδας που πέρασε.

Ξεκινώ με το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο. Πρόκειται για μια ιστορική μεταρρύθμιση για τη χώρα μας, και χαίρομαι πρωτίστως επειδή υλοποιούμε τη δέσμευσή μας προς τους απόδημους Έλληνες. Τους διευκολύνουμε στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, ενισχύοντας έτσι ακόμη περισσότερο τον ακατάλυτο δεσμό τους με την πατρίδα. Χαίρομαι όμως και γιατί η πρωτοβουλία μας εξασφάλισε ευρεία πλειοψηφία στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Αύριο Δευτέρα εισάγεται στην Ολομέλεια και θα έχω την ευκαιρία να επισημάνω πόσο σημαντικό είναι τέτοιες μείζονες αλλαγές, αλλαγές που προάγουν τη συμμετοχή των εκτός αλλά και εντός Ελλάδας πολιτών στις εκλογές, να στηρίζονται από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Γιατί τελικά έτσι ενδυναμώνεται η Δημοκρατία και μαζί της η εμπιστοσύνη της κοινωνίας στην πολιτική.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X