«Καρφιά» Κριστιάνο Ρονάλντο για βραβεία «The Best» και της «Χρυσής Μπάλας»

«Καρφιά» Κριστιάνο Ρονάλντο για βραβεία «The Best» και της «Χρυσής Μπάλας»
Photo Credits: INTIME

Στην αξιοπιστία τόσο για το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας», όσο και για το βραβείο «The Best», στάθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξη που παραχώρησε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε την απόφαση να μην ψηφήσει στα βραβεία «The Best» της FIFA, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και έριξε το «καρφί» του για την αξιοπιστία τόσο στο συγκεκριμένο βραβείο, όσο και στην «Χρυσή Μπάλα».

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος αστέρας ανέφερε αρχικά: «Το Βραβείο Χρυσής Μπάλας και το Βραβείο The Best χάνουν την αξιοπιστία τους», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «Έχω συνηθίσει σε αυτό και ξέρω πώς λειτουργούν αυτοί οι οργανισμοί. Ειλικρινά, δεν έχω παρακολουθήσει την τελετή απονομής των βραβείων The Best», όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί κατώτερο το πρωτάθλημα της Σαουδική Αραβίας σε σχέση με το MLS.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Αλ Νασρ, παρέλαβε το βραβείο «Μαραντόνα», καθώς πέτυχε 54 γκολ σε 59 ματς και άφησε πίσω του παίκτες όπως Κιλιάν Μπαπέ, Χάρι Κέιν και Έρλινγκ Χάαλαντ (50)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X