ΑΕΚ Betsson - Άρης: Η κριτική των παικτών

ΑΕΚ Betsson - Άρης: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Betsson έχασε και από τον Άρη

Η ΑΕΚ Betsson έχασε από τον Άρη, έχοντας σε κακή μέρα όλους τους παίκτες έξω από την περιφέρεια, παρά την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Διαβάστε την κριτική του enwsi.gr.

Ζώης Καράμπελας – 5: Έδωσε κάπως ζωντάνια στην ομάδα, προσπάθησε να πιέσει στην άμυνα αλλά υπέπεσε και αυτός σε πέντε φάουλ και αποβλήθηκε σε μόλις 10 λεπτά συμμετοχής.

Άλφης Πιλάβιος – : Δεν έπαιξε

Τσέισον Ραντλ – 6 : Ο Αμερικανός έπαιξε 30+ λεπτά και προσπάθησε πολύ στην επίθεση όπως και στην άμυνα, αλλά η ομάδα δεν του δημιούργησε αρκετά σουτ ώστε να είναι ωφέλιμος.

Τζόρνταν ΜακΡέι – 7 : Ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ για ακόμα ένα παιχνίδι, σκόραρε, έπαιζε άμυνα και προσπαθούσε να ξεσηκώσει και τους συμπαίκτες του, όμως το έκανε μόνο μέσα από ατομικές ενέργειες, και με δύσκολες φάσεις.

Όμηρος Νετζήπογλου – 5 : Δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ για να κάνει αισθητή την παρουσία του, ίσως θα μπορούσε να παίξει παραπάνω και να δώσει λύσεις ειδικά από την περιφέρεια.

Γιάννης Κουζέλογλου – 5 : Κακό ματς για τον Έλληνα φόργουορντ που αμυντικά είχε αρκετά προβλήματα, ενώ στην επίθεση δεν πήρε προσπάθειες.

Τζόρνταν Μόργκαν – 8 : Ο Αμερικανός έκανε το πρώτο καλό του παιχνίδι με την φανέλα της ΑΕΚ, δείχνοντας τις δυνατότητες του στην επίθεση αλλά και στα ριμπάουντ. Με το καλάθι και φάουλ που πέτυχε θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας της αναμέτρησης, αλλά το λάθος στην επόμενη άμυνα στον Τολιόπουλο ήταν μοιραίο.

Τζάστιν Τίλμαν – 5 : Πολύ κακός στο αμυντικό κομμάτι, δεν μπόρεσε να παίξει πάνω από 12 λεπτά καθώς η ΑΕΚ χρειαζόταν καλύτερη αμυντική προσπάθεια. Στην επίθεση έβαλε τους πόντους του, όμως δεν έφταναν.

Δημήτρης Αγραβάνης – 4 : Ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΕΚ για τον Έλληνα παίκτη που έδειξε ότι του λείπει αγωνιστικός ρυθμός και θα χρειαστεί χρόνο για να έρθει σε καλό επίπεδο.

Λάνγκστον Χολ – 3 : Ο Αμερικανός γκαρντ, έκανε ρεκόρ φάουλ μέσα σε λίγα λεπτά και αποβλήθηκε χωρίς να μπορέσει να δώσει κάτι στην ομάδα για ακόμα μια φορά

Μάνος Χατζηδάκης – 4 : Ο Χατζηδάκης πήρε κάποια λίγα λεπτά, μαζί με τον Μόργκαν, προσπάθησε στην άμυνα αλλά μέχρι εκεί.

Μπράντον Νάιτ – 7: Ο Νάιτ ήταν εμφανώς καλύτερος από το ντεμπούτο του, έμοιαζε να πατάει καλύτερα στο παρκέ και να συνεργάζεται με τους συμπαίκτες του. Μπορεί να ήταν πολύ άστοχος, αλλά έδειξε ότι μόλις βρει ρυθμό θα αποτελέσει σημαντικό γρανάζι στην μηχανή, αφού έχει χαρακτήρα και δεν φοβάται την ευθύνη.

Ζοάν Πλάθα: Για ακόμα ένα ματς η ΑΕΚ παρουσιάστηκε αδιάβαστη απέναντι στην άμυνα ζώνης του Άρη, και σε όλο το δεύτερο ημίχρονο έπαιζε ένα μπάσκετ χωρίς καμία στόχευση, χωρίς αρχές, βασισμένο μόνο στις ατομικές ενέργειες των παικτών του. Αυτή είναι 3η συνεχόμενη ήττα και πλέον η πίεση αυξάνεται για τον προπονητή της Ένωσης.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X