Αστέρας Τρίπολης: Επέστρεψε ο Τσιφτσής

Αστέρας Τρίπολης: Επέστρεψε ο Τσιφτσής
Photo Credits: INTIME

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την επιστροφή του Τσιφτσή ο οποίος ήταν δανεικός στην Ρακόφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντώνης Τσιφτσής ήταν δανεικός στην Ρακόφ, όμως ο δανεισμός του διακόπηκε και έτσι ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης.

Σε δήλωσή του ανέφερε: «Νιώθω σαν να έχω επιστρέψει σπίτι μου. Ο Αστέρας είναι για εμένα μια δεύτερη οικογένεια και όπως είχα πει πριν από λίγους μήνες, θα είναι για πάντα η ομάδα την οποία θα ευγνωμονώ για την ευκαιρία καριέρας που μου έχει δώσει. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας καθώς και το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες μου για την υποδοχή, χαίρομαι που συναντώ και πάλι ανθρώπους με τους οποίους μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και είχα άψογη συνεργασία. Είναι ώρα για δουλειά, για να καταφέρουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους του Αστέρα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αντώνης Τσιφτσής, ο οποίος είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Πολωνίας, Raków Częstochowa, εντάσσεται και πάλι στο δυναμικό του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με τον σύλλογό μας να ενεργοποιεί τον όρο που υπήρχε στη συμφωνία.

Ο Τσιφτσής γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 1999 και προέρχεται από τα Τμήματα Υποδομής του συλλόγου μας.

Καλωσορίζουμε και πάλι τον Αντώνη Τσιφτσή στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X