Με Αγραβάνη η ΑΕΚ Betsson για την νίκη απέναντι στον Άρη με πολύ κόσμο στα Λιόσια! (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Με Αγραβάνη η ΑΕΚ Betsson για την νίκη απέναντι στον Άρη με πολύ κόσμο στα Λιόσια! (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

H AEK Betsson υποδέχεται τον Άρη στα Λιόσια και θέλει να πάρει μία σημαντική νίκη

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται τον Άρη στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (17:15, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr), για την 15η αγωνιστική της Basket League και θέλει μόνο νίκη για να ανέβει στην βαθμολογία.

Η Ένωση, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, από Ολυμπιακό και Απόλλωνα, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες στην έδρα της, καθώς έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία με ρεκόρ 6-8, εβρισκόμενη στην έκτη θέση του πρωταθλήματος.

Είναι σημαντικό να κερδίσει σήμερα η ΑΕΚ, καθώς και να ανατρέψει την διαφορά των 11 πόντων που είχε χάσει στο πρώτο παιχνίδι, ώστε να μην μειονεκτεί σε ισοβαθμία ενόψει και του τρίτου γύρου του πρωταθλήματος.

Ο Ζοάν Πλάθα θα εχει σήμερα για πρώτη φορά στην διάθεση του, τον Δημήτρη Αγραβάνη που μετά από μια εβδομάδα γεμάτων προπονήσεων είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Ένωσης, ενώ και ο Νάιτ, θα παρουσιαστεί πιο έτοιμος σε σχέση με το παιχνίδι στην Πάτρα.

Από την μεριά ο Γιάννης Καστρίτης, δεν θα έχει στην αποστολή τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ενώ και ο Σταρκς είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση. Ο Άρης βρίσκεται μια νίκη παραπάνω από την ΑΕΚ, με ρεκόρ 7-7.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι διεθνείς Ηλίας Καρπάνος (Αχαΐας και Ηλείας), Γιάννης Τηγάνης (Αττικής) και μαζί τους, θα είναι και ο Γιάννης Μπακάλης (Θεσσαλονίκης).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X