Μπαρτσελόνα: Εξετάζει την περίπτωση του Κάλβιν Φίλιπς

Μπαρτσελόνα: Εξετάζει την περίπτωση του Κάλβιν Φίλιπς
Photo Credits: INTIME

Ο Κάλβιν Φίλιπς είναι ένα από τα ονόματα που σκέφτεται η Μπαρτσελόνα ώστε να ενισχυθεί στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Μπαρτσελόνα φαίνεται να έχει προσθέσει στην λίστα της τον Κάλβιν Φίλιπς, ως μια πιθανή μεταγραφή για τον Ιανουάριο.

Η Μάντσεστερ Σίτι δαπάνησε για τον Κάλβιν Φίλιπς 49 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2022, όμως ο Άγγλος μέσος δεν έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες του Πεπ Γκουαρδιόλα και δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του.

Ο Ντέκο γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή από την κοινή θητεία τους στη Λιντς και θέλει να προφέρει μια έξτρα λύση στον Τσάβι στη θέση “έξι”, όπου δεν έχει πολλές καθώς χρησιμοποιεί τους Ντε Γιονγκ και Γκιντογάν. Ο Άγγλος μέσος θέλει να πάει σε ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής ενόψει του Euro 2024.

Για τον Κάλβιν Φίλιπς ενδιαφέρονται και οι Γιουβέντους, Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή, ενώ η Sun έβαλε στο κόλπο και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X