Μάντσεστερ Σίτι: Δεν άφησε βραβείο στα Globe Soccer Awards (VIDEO)

Μάντσεστερ Σίτι: Δεν άφησε βραβείο στα Globe Soccer Awards (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχτηκε κορυφαία ομάδα ανδρών για το 2023

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 2023 ήταν μία καταπληκτική χρόνια για την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς κατέκτησε πέντε συνολικά τρόπαια όπου μέσα σε αυτά ήταν το τρεμπλ δηλαδή πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League, ενώ στην συνέχεια πήραν ο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Η υπεροχή της ήταν μάλιστα τέτοια ώστε να πανηγυρίσει την Παρασκευή (19/01) μία καθόλα τιμητική διάκριση, αφού πήρε τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας της χρονιάς στα Globe Soccer Awards, σε μία βραδιά που πήρε τέσσερις ανθρώπους να έχουν έναν επιπλέον λόγο για να χαμογελούν.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή στον κόσμο για το 2023, ο Χάλαντ για αυτόν του καλύτερου φορ, ο Ρόδρι για τον τίτλο του καλύτερου μέσου και ο Έντερσον για τον τίτλο του κορυφαίου τερματοφύλακα.

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι φανταστικός σύλλογος, απολαμβάνω πραγματικά που βρίσκομαι εδώ. Εύχομαι να επιστρέψω πολύ γρήγορα από τον τραυματισμό, βαριέμαι να μην παίζω», δήλωσε ο Χάλαντ, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να ερωτάται για το αν είναι καλύτερη η Σίτι του 2023 ή η θρυλική Μπαρτσελόνα του 2009 και να απαντάει με νόημα: «Είναι σαν τη μαμά και τον μπαμπά».

 

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X