ΠΑΟΚ: Έχει στα ραντάρ του, τον Γιόνι Ότο της Γουλβς

ΠΑΟΚ: Έχει στα ραντάρ του, τον Γιόνι Ότο της Γουλβς
Photo Credits: INTIME

Σε αναζήτηση δεξιού μπακ είναι ο ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αναζήτηση δεξιού μπακ είναι ο ΠΑΟΚ και το όνομα του Γιόνι Ότο είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα. Ο 29χρονος διεθνής αμυντικός ανήκει στη Γουλβς, έχοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» έχουν λόγους να ελπίζουν.

Γεννημένος στις 3 Μαρτίου 1994 στο Βίγκο, ο Ότο ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Θέλτα, παίζοντας για μια πενταετία στην πρώτη ομάδα (221 εμφανίσεις, 5 γκολ, 12 ασίστ). Το 2018 έναντι 7 εκ. ευρώ μετακόμισε στην Ατλέτικο Μαδρίτης χωρίς όμως να αγωνιστεί με τους «ροχιμπλάνκος». Δόθηκε αμέσως δανεικός στη Γουλβς, η οποία έξι μήνες αργότερα έβγαλαν από τα ταμεία τους 21 εκ. ευρώ για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

Με τους «λύκους» ο Ότο έχει πραγματοποιήσει ήδη 134 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 6 γκολ και 5 ασίστ ενώ η παρουσία του στον αγγλικό σύλλογο τον έστειλε και στην εθνική ομάδα (3 εμφανίσεις).

Ωστόσο, φέτος έχει μια ολιγόλεπτη συμμετοχή στην Premier League κι άλλες δύο στο Λιγκ Καπ, παίζοντας για τελευταία φορά στις 30/9. Αιτία, τα διαδοχικά πειθαρχικά παραπτώματα που αρχικά είχαν να κάνουν με παίκτη των ακαδημιών κι εν συνεχεία με μέλος του προπονητικού επιτελείου.

Κάπως έτσι ο Ότο τέθηκε στο περιθώριο, με τη Γουλβς να είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει – είτε ως δανεικό είτε πουλώντας τον – με τον ίδιο τον 29χρονο αμυντικό να φέρεται διατεθειμένος για μία αλλαγή σελίδας στην καριέρα του.

Υπενθυμίζεται πως με τον Λευτέρη Λύρατζη δανεικό στον Αστέρα Τρίπολης και τον Αντρέ Βιεϊρίνια να ταλαιπωρείται εσχάτως από τραυματισμούς, ο ΠΑΟΚ έχει μείνει μόνο με τον Ζόαν Σάστρε και – κατά συνθήκη – τον Τόμας Κεντζιόρα σε ρόλο δεξιού μπακ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X