Ατλέτικο Μαδρίτης: Παίρνει δανεικό τον Μόϊζες Κεν

Ατλέτικο Μαδρίτης: Παίρνει δανεικό τον Μόϊζες Κεν
Photo Credits: INTIME

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παίρνει τον Μόϊζες Κεν στην θέση του Άνχελ Κορέα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διοίκηση της πρωταθλήτριας Σαουδικής Αραβίας, Αλ Ιτιχάντ, είναι στις τελικές επαφές με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Ανχελ Κορέα, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου προπονητή της ομάδας του Κόλπου, Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Τα σχετικά ρεπορτάζ στην Ισπανία αναφέρουν πως η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, στην οποία αγωνίζονται οι Μπενζεμά, Ν’ Γκολό Καντέ και Φαμπίνιο, προσφέρει 40 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος δεν είναι φέτος στα πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε για τη βασική ενδεκάδα της Ατλέτικο.

Η ομάδα της Μαδρίτης από την πλευρά της ήδη έχει βρει τον αντικαταστάτη του. Πρόκειται για τον Μόϊζες Κεν. Ο 23χρονος Ιταλός διεθνής επιθετικός έχει χάσει τη θέση του στη Γιουβέντους και πρόκειται να παίξει στους «ροχιμπλάνκος» δανεικός έως το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι στα 20 εκατ. ευρώ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X