Η Μπρεστ ζητά την κατάργηση του VAR!

Η Μπρεστ ζητά την κατάργηση του VAR!
Photo Credits: INTIME

Έχοντας πολλά... μαζεμένα ως τώρα από την χρήση του, η Μπρεστ ζητά την κατάργηση του VAR!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρεπορτάζ στη Γαλλία αναφέρουν πως οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν φτάσει στα… όριά τους με το VAR και με επιστολή τους στις αρμόδιες αρχές ζητούν την κατάργησή τους.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα «’Equipe», στην Μπρεστ θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί από τις αποφάσεις που λαμβάνονται μετά τη χρήση του VAR και γι’ αυτό έστειλαν το σχετικό αίτημα, ενώ σημειώνεται ότι θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των μελών της LFP (Ligue de Football Professionel) ώστε να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα.

Η οργή των ανθρώπων της Μπρεστ φαίνεται πως προέρχεται από την ήττα τους από τη Μονακό τον περασμένο Νοέμβριο. «Το ποδόσφαιρο μου πονάει… Λίγες μέρες μετά τον αγώνα μας στο Μονακό και προσπαθώντας να αποκτήσω κάποια προοπτική και προοπτική, ακόμα δεν μπορώ να βρω λόγια να περιγράψω το αίσθημα αδικίας και η ακατανοησία που μας οδηγεί.

Σήμερα, η τεχνολογία ασκεί μεγάλη πίεση στους διαιτητές. Από εδώ και πέρα, οι αγώνες διαχειρίζονται με VAR το οποίο μπορεί, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες, να επηρεάσει το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Παραμένει στα ίδια προβλήματα ερμηνείας και υποκειμενικότητας όπως πριν» είχε πει τότε ο προπονητής της ομάδας.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X