Γκρίνια στη Ρεάλ για τη διαιτησία κόντρα στην Ατλέτικο: «Τριτοκοσμικό, ντροπιαστικό αυτό που έγινε» (VIDEO)

Γκρίνια στη Ρεάλ για τη διαιτησία κόντρα στην Ατλέτικο: «Τριτοκοσμικό, ντροπιαστικό αυτό που έγινε» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πολλά παράπονα φαίνεται πως είχε η Ρεάλ για τη διαιτησία του αγώνα με την Ατλέτικο, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν με 4-2 της «βασίλισσας» στην παράταση του αγώνα που έγινε στο «Metropolitano» και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι φαίνεται πως δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένοι με την διαιτησία, όπως φάνηκε και από τα σχόλια που έγιναν μετά την αναμέτρηση στο επίσημο κανάλι της Ρεάλ.

«Το Κύπελλο είναι τριτοκοσμικό. Έκαναν εννέα φάουλ στο πρώτο ημίχρονο και δεν έδωσαν ούτε κίτρινη κάρτα. Από το πρώτο ημίχρονο έβλεπες τη διάθεση του διαιτητή. Ο Ντε Πολ έπρεπε να είχε αποβληθεί και αυτό που έκαναν στον Μπραχίμ και τον Βινίσιους είναι απαράδεκτο. Και δεν έχουν δείξει ούτε ένα ριπλέι. Είναι απαράδεκτο να νομιμοποιείται το ξύλο της Ατλέτικο εναντίον των παικτών της Ρεάλ. Αυτό που συνέβη ήταν ντροπιαστικό. Ας θυμηθούμε ότι ο Κουάντρα Φερνάντεθ είναι ο Κλος Γκόμεζ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Με τον Κλος Γκόμεθ η Μπαρτσελόνα δεν έχασε ποτέ, είναι ο άνθρωπος που διαχειρίζεται το VAR, ενώ με τον Κουάντρα Φερνάντεθ η διαιτησία ήταν απαράδεκτη» ακούστηκε, μεταξύ άλλων.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X