Τσιτσιπάς: «Έπαιξε ρόλο η εμπειρία»

Τσιτσιπάς: «Έπαιξε ρόλο η εμπειρία»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην on court συνέντευξή του για τον αγώνα με τον Λούκα Βαν Ας, ενώ απάντησε και στη... συνηθισμένη ερώτηση για την Αυστραλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου όταν βρισκόταν σ’ αυτή τη φάση», είπε για τον 19χρονο Γάλλο. «Είναι νέος στο tour, ήρθε πολύ πρόσφατα, τον παρακολουθούσα και έπαιξε σπουδαίο τένις για να κερδίσει επάξια μια θέση για να παίξει στη Rod Laver Arena. Σήμερα πάλεψε πολύ σκληρά από την αρχή ως το τέλος, πρέπει να του δώσω τα εύσημα γι’ αυτό, έκανε το καλύτερο που μπορούσε. Ένιωσα πως η εμπειρία έπαιξε ρόλο σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη μου».

Ρωτήθηκε για άλλη μια φορά πώς εξηγεί τις καλές εμφανίσεις του στην Αυστραλία. ««Πρώτα απ’ όλα είναι ο κόσμος, ο καιρός, το φαγητό… Δεν πίνω καφέ, αλλά έχω ακούσει ότι έχετε από τους καλύτερους καφέδες στον κόσμο εδώ. Απλά νιώθω ότι όλα είναι τέλεια εδώ. Μέχρι στιγμής είναι με διαφορά το καλύτερο Grand Slam για μένα όσον αφορά την εμπειρία των παικτών. Η ατμόσφαιρα για τους παίκτες είναι φανταστική, το φαγητό, τα πάντα είναι καθαρά και πολύ οργανωμένα, νιώθεις σαν στο σπίτι σου εδώ και αυτό δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για να παίξεις τένις».

Σήμερα, πάντως, ξεκίνησε δυνατά, σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα ματς του. «Είχα κάπως μουδιασμένο ξεκίνημα και στα δυο πρώτα παιχνίδια μου στο τουρνουά, οπότε ήθελα κάτι διαφορετικό σήμερα. Δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις από σετ πίσω και να δείχνεις το καλύτερό σου επίπεδο από το 2ο σετ και μετά. Ήθελα να τα δώσω όλα από την αρχή σήμερα και να δείξω το πάθος μου από τον πρώτο πόντο. Προσπάθησα να πιέζω συνεχώς τον εαυτό μου και να ξεπερνώ τις προσδοκίες μου και είμαι χαρούμενος που πήγαν όλα καλά».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X