Ο Λούκα Ζιντάν μίλησε για τον πατέρα του, την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μαρσέιγ

Ο Λούκα Ζιντάν μίλησε για τον πατέρα του, την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μαρσέιγ
Photo Credits: INTIME

Δείτε όλα όσα είπε ο γιός του «Ζιζού»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λούκα Ζιντάν, τερματοφύλακας της Εϊμπάρ,  και γιος του Ζινεντίν Ζιντάν, θεώρησε «περίπλοκο» για τον πατέρα του να καθίσει στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, λόγω της καταγωγής του από τη Μασσαλία, ενώ επεσήμανε ότι είναι πιο εύκολο για εκείνον να αναλάβει την ομάδα από την πόλη του.

«Δεν είναι ταμπού να μιλάμε για το ότι ο πατέρας μου μπορεί να πάει στη Μαρσέιγ, αν και δεν το συζητάμε πολύ», διαβεβαίωσε ο δεύτερος γιος του πρώην παίκτη στο κανάλι Carré στο YouTube.
«Στην οικογένεια είμαστε όλοι οπαδοί της Μαρσέιγ», λέει ο 25χρονος τερματοφύλακας της Εϊμπάρ, ο οποίος δεν κρύβει ότι μια μέρα θα ήθελε να παίξει σε αυτόν τον σύλλογο.

Αν και, διευκρινίζει, δεν γνωρίζει τα πάντα για το γαλλικό ποδόσφαιρο, γιατί αν και επισημαίνει ότι στο σπίτι μιλούν γαλλικά, «στο ποδόσφαιρο» το κάνουν αυτό στα ισπανικά, αφού ζουν σε αυτή τη χώρα από τότε που ο πατέρας του υπέγραψε με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2001.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X