Σε δύο ματσάρες που πήγαν στα πέναλτι η ΑΕΚ είχε τον πιο ανεπαρκή τερματοφύλακα εκ των τεσσάρων

Σε δύο ματσάρες που πήγαν στα πέναλτι η ΑΕΚ είχε τον πιο ανεπαρκή τερματοφύλακα εκ των τεσσάρων
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Αθανασιάδης δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και απαιτήσεων ούτε τώρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έμεινε χθες βράδυ στο μοιραίο ματς στο Χαριλάου εκτός και από το Κύπελλο. Μετά από τρεις αποκλεισμούς στην Ευρώπη (Champions League, Europa League, Conference League) ο Άρης του Μάντζιου την πέταξε έξω και στον πρώτο γύρο που μπήκε στο Κύπελλο.

Σε Χαριλάου και Καραϊσκάκη και τα δύο μεγάλα ματς πήγαν στα πέναλτι. Και ο νικητής κρίθηκε στην ικανότητα των τερματοφυλάκων, στην τύχη και στην ψυχραιμία. Εκεί η ΑΕΚ είχε τον πιο ανεπαρκή τερματοφύλακα αυτή την περίοδο κάτω από τα δοκάρια.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης διανύει μία πολύ κακή σεζόν φέτος. Το φινάλε του 2023 ήταν καταστροφικό με αυτόν κάτω από τα δοκάρια σε Αμστερνταμ-Αγρίνιο-Σέρρες με τρανταχτά λάθη για αυτό το επίπεδο. Χθες στο Χαριλάου απέναντι στον Άρη στάθηκε αδρανής στην φάση του γκολ του Μορόν, μένοντας στο κέντρο της εστίας του καρφωμένος. Η ψυχολογία του στο ναδίρ, η πίεση στα ύψη, το έβλεπες στα χτυπήματα του στην μπάλα, ακόμη και όταν δικαίως διαμαρτυρήθηκε για το έμμεσο που πήρε πίσω ο Νταμπάνοβιτς και ο Έλληνας τερματοφύλακας κοιτούσε με ανοιχτά τα χέρια τον ουρανό… Το έβλεπες και όταν πήρε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στον διαιτητή, όταν έπεσε πάνω σε συμπαίκτη του σε φάση εντός περιοχής.

Σε δύο ματσάρες που πήγαν στα πέναλτι η ΑΕΚ είχε τον πιο ανεπαρκή τερματοφύλακα εκ των τεσσάρων

Πριν τη διαδικασία των πέναλτι ο Ελληνας τερματοφύλακας πήρε από το προπονητικό τιμ ένα χαρτί με την ανάλυση των πέναλτι. Τελικά ο Αθανασιάδης και στα 5 πέναλτι που εκτέλεσε ο Άρης δεν είχε σε κανένα σωστή τοποθέτηση. Ενώ ο Κουέστα απέκρουσε δύο, γέμιζε το τέρμα του Άρη και στο Καραϊσκάκη ο Λοντίγκιν ήταν σωτήριος για τον ΠΑΟ και ο Πασχαλάκης κράτησε όσο μπορούσε τον Ολυμπιακό μέσα στην πρόκριση μέχρι να αστοχήσει ο Καμαρά.

Οι συγκρίσεις αναμενόμενες, το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει την ΑΕΚ και τις επιλογές της φέτος. Τερίμ-Καρβαλιάλ-Μάντζιος επέλεξαν να πάνε στα ματς-φωτιά με τους βασικούς τερματοφύλακες τους. Ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε να στηρίξει τον ανεπαρκή – φέτος – Αθανασιάδη και να μην πάει με τον φορμαρισμένο και σταθερά πολύτιμο Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X