Ρεάλ Μαδρίτης: Αυτός που έφερε τον Μπέλινγχαμ, ψήνει τον Ντέιβις για να έρθει στην ομάδα

Ρεάλ Μαδρίτης: Αυτός που έφερε τον Μπέλινγχαμ, ψήνει τον Ντέιβις για να έρθει στην ομάδα
Photo Credits: INTIME

Ο λόγος για τον Βινίσιους Τζούνιορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλφόνσο Ντέιβις είναι μεγάλος στόχος για την Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με το «Relevo», η διοίκηση των «μαδριλένων» θα βάλει στο τραπέζι όλα τα σενάρια ώστε να πετύχει τον σκοπό της και να τον φέρει στην Ισπανική πρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, οι «μερένχες» έχουν στο ενεργητικό τους ένα κρυφό χαρτί το οποίο και ακούει στο όνομα Βινίσιους Τζούνιορ.

Το μεγάλο αστέρι της Ρεάλ  έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές με τον Ντέιβις τους τελευταίους μήνες προσπαθώντας να τον πείσει να αφήσει το Μόναχο και να γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Καναδού εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 με την απάντηση του στην πρώτη πρόταση της γερμανικής ομάδας να είναι άμεσα αρνητική.

Η Ρεάλ έχει προσεγγίσει και η ίδια τον παίκτη, εκτός από τον Βινίσιους, χωρίς όμως προς το παρόν να του έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση καθώς θέλει πρώτα να τα βρει με την Μπάγερν.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θεωρεί πως σε περίπτωση που ο Καναδός δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν, το deal μπορεί να κλείσει με ένα ποσό κοντά στα 50.000.000 ευρώ.

.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X