ΑΕΚ: Τι ζητά στη μεταγραφική αγορά - Το μήνυμα του Αλμέιδα για την ενίσχυση της ομάδας

ΑΕΚ: Τι ζητά στη μεταγραφική αγορά - Το μήνυμα του Αλμέιδα για την ενίσχυση της ομάδας
Photo Credits: INTIME

Τα πλάνα της ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ως τώρα δεν δείχνει πως έχει «σφυγμό» όσον αφορά στα μεταγραφικά. Παρά την λειψανδρία στην άμυνα, αλλά και τα άλλα κενά που παρατηρούνται, ως τώρα η Ένωση κινείται με χαμηλή ταχύτητα στις μεταγραφές.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και το καλοκαίρι που το ημερολόγιο έφτασε να γράφει 8 Σεπτεμβρίου ώσπου να ανακοινωθεί ο Αλεξάντερ Κάλενς, ο στόπερ που αναζητούσε όλο το καλοκαίρι η ΑΕΚ.

Βέβαβαι ο Περουβιανός στόπερ ήρθε, έπαιξε άμεσα σε ντέρμπι και έδωσε πολύτιμες λύσεις στον Ματίας Αλμέιδα κάτι που δείχνει ότι μπορεί ο Αργεντινός να ξεψαχνίζει κάθε υπόθεση παίκτη, αλλά στο φινάλε έρχονται παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν έμπρακτα την ομάδα του.

Τι συμβαίνει όμως τώρα στο χειμερινό μεταγραφικό «παράθυρο»; Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ κοιτάζει και αναζητά περιπτώσεις που θα την ενισχύσουν και θα της δώσουν τα στοιχεία που της λείπουν ως τώρα στο ρόστερ. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι δηλαδή στην… αγορά.

Πού κοιτάζει η ΑΕΚ

Το σκεπτικό των ανθρώπων της Ένωσης όμως παραμένει ως προς την κατεύθυνση να μην υπάρξει κάλυψη κάποιου συγκυριακού κενού. Οποιαδήποτε κίνηση γίνει δηλαδή, θα γίνει σε θέση που κρίθηκε από τον Ματίας Αλμέιδα πως χρειάζεται ενίσχυση ή μια καλύτερη επιλογή. Πάντα όμως σε μια μακροπρόθεσμη επιλογή.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρίσκεται στο κάδρο αυτή τη στιγμή η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας γιατί δεν πιστεύεται εντός της ΑΕΚ πως μπορεί να βρεθεί τώρα ο παίκτης που θα ξεχωρίσει και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και για τη νέα σεζόν.

Περιπτώσεις σε άλλες θέσεις είναι επί του παρόντος στα ραντάρ της Ένωσης και είναι άλλωστε χαρακτηριστική η κουβέντα που είχε πει ο Ματίας Αλμέιδα πριν μερικές εβδομάδες πως «ακούω διάφορα για θέσεις και μεταγραφές, αλλά εμείς δεν σκεφτόμαστε έτσι.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X