Ξεκάθαρα πλέον τα πράγματα για την ΑΕΚ

Ξεκάθαρα πλέον τα πράγματα για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, αμέσως μετά την πίκρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η στεναχώρια είναι μεγάλη. Γιατί; Επειδή αυτή η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έχει τον καλύτερο προπονητή και δεν της άξιζε να αποκλειστεί από τον δεύτερο στόχο της, που είναι διαχρονικά το Κύπελλο, από Γενάρη μήνα. Συνέβη όμως και οι λόγοι που συνέβη, πρέπει να αναλυθούν. Και στα προβλήματα να δοθούν οι λύσεις που πρέπει.

Τα πράγματα άλλωστε έγιναν πλέον πολύ απλά και ξεκάθαρα. Η ΑΕΚ έχει μπροστά της δεκαοχτώ «τελικούς» για τον μεγάλο της στόχο, αρχής γενομένης από την Κυριακή στο Περιστέρι. Και οφείλει να αποδείξει ότι παραμένει η κορυφαία ομάδα στη χώρα. Παράλληλα έχει μπροστά της και 14 μέρες για να ενισχυθεί μεταγραφικά, εκεί που το έχει πραγματικά ανάγκη. Και ξέρει πού.

Η ΑΕΚ έπαιξε με τον Άρη 210 αγωνιστικά λεπτά, 90 στη Νέα Φιλαδέλφεια και άλλα 120 χθες. Συν καμιά δεκαριά λεπτά καθυστερήσεις. Και σε αυτά τα 220 συνολικά λεπτά, του έβαλε ένα γκολ με τον Γκατσίνοβιτς. Το ότι κρίθηκε η πρόκριση στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, δεν λέει κάτι.

Το πρόβλημα για την ΑΕΚ είναι ότι το πήγε στα πέναλτι με αντίπαλο τον Άρη. Και δεν το γράφω αυτό, με καμία δόση υποτίμησης στον Άρη, που μάλιστα θεωρώ ότι έχει μπροστά του πλέον, την ευκαιρία της ζωής του και πολύ καλές πιθανότητες για να τα καταφέρει και να κατακτήσει το Κύπελλο. Κι έχει και μια πολύ καλή ομάδα, που στο κάτω κάτω της γραφής, απέκλεισε την νταμπλούχο Ελλάδος σε διπλή αναμέτρηση. Και μπράβο τους.

Όμως για την ΑΕΚ είναι μεγάλο θέμα προβληματισμού ότι στο πρώτο ματς ήταν πάρα πολύ κακή και ότι χθες, δεν τελείωσε τον αντίπαλο στις τόσες φάσεις που δημιούργησε, ειδικά στο πολύ καλό της πρώτο ημίχρονο. Είναι μεγάλο θέμα προβληματισμού ότι δεν διαχειρίστηκε καλά την παράταση, είναι μεγάλο θέμα προβληματισμού ότι ξανά και ξανά και ξανά, δεν της έδωσαν τίποτα οι μεταγραφές της, Πόνσε και Πισάρο. Ο Αργεντινός ειδικά που ήταν το «μπαμ» του καλοκαιριού, είναι μεγάλη απογοήτευση και χθες, έχασε μέχρι και το πέναλτι.

Όλοι είμαστε δίπλα στην ομάδα του Ματίας, όλος ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα του Ματίας και θα το αποδείξει ξανά με το που θα ανοίξουν τα γήπεδα. Κι ακριβώς επειδή κανένας δεν έχει χάσει την πίστη του σε αυτή την ΑΕΚ, είναι μεγάλη η στεναχώρια για αυτόν τον αποκλεισμό. Προχωράμε. Με ΕΝΩΣΗ και ΠΙΣΤΗ!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X