Γιάννης Βρούτσης: Συνάντηθηκε με τον Εμμανουήλ Καραλή

Γιάννης Βρούτσης: Συνάντηθηκε με τον Εμμανουήλ Καραλή

Ο Εμμανουήλ Καραλής βρέθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Ολυμπιονίκη του άλματος επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλή, δέχθηκε στο γραφείο του ο Γιάννης Βρούτσης. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού άκουσε με προσοχή τα θέματα που τον απασχολούν, τονίζοντας του πως η Πολιτεία θα σταθεί υποστηρικτικά στις προσπάθειές του και του ευχήθηκε υψηλές πτήσεις, τόσο στον στίβο του αθλητισμού όσο και της ζωής.

Σε ανάρτηση του, ο κ. Βρούτσης αναφέρει:

«Fly Manolo έως το Παρίσι

Υποδέχτηκα τον Ολυμπιονίκη μας στο άλμα επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλή. Ένα σπουδαίο αθλητή, μια χαρισματική προσωπικότητα, που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» έχοντας πολύ υψηλούς στόχους!

Ο Εμμανουήλ μας κάνει υπερήφανους όταν αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος όχι μόνο με τις αγωνιστικές του επιδόσεις αλλά και με το ήθος του.

Μιλήσαμε για τα όνειρα του, αφουγκράστηκα τις αγωνίες και τους προβληματισμούς του και του ευχήθηκα υψηλές πτήσεις τόσο στο στίβο του αθλητισμού όσο και της ζωής!

Η Ελλάδα και η νέα γενιά μας έχει ανάγκη πρότυπα σαν τον Εμμανουήλ Καραλή!!!

Καλή Επιτυχία για την Ελλάδα μας».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X