Κύπελλο Ελλάδος: Ματς θρίλερ στην Καλλιθέα, με το 2-2 πέρασε ο Παναιτωλικός! (VIDEO)

Κύπελλο Ελλάδος: Ματς θρίλερ στην Καλλιθέα, με το 2-2 πέρασε ο Παναιτωλικός! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Παναιτωλικός έκανε το χρέος του και προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναιτωλικός δυσκολεύτηκε όμως στο τέλος κλείδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος μετά και την ισοπαλία (2-2) με την Καλλιθέα στην ρεβανς του 3-2 στο Αγρίνιο.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη αιφνιδίασε απόλυτα τους γηπεδούχους προηγούμενη με 2-0 μόλις στο 12ο λεπτό. Το σκορ άνοιξε στο 7΄ με κεφαλιά του Μπρούνο Ντουάρτε από φάουλ του Λιάβα, για να διπλασιάσει στο 12΄ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ο Χουάνπι.

Έκτοτε τα «Καναρίνια», που έπαιξαν με αρκετές αλλαγές, προσπάθησαν να διαχειριστούν την κατάσταση που διαμορφώθηκε δίνοντας την μπάλα στην Καλλιθέα, η οποία κατάφερε να μειώσει πριν από το ημίχρονο με ωραία κεφαλιά του Λουκίνα στο 36΄.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν πιο επιθετικοί αλλά οι Αγρινιώτες ήταν καλά οργανωμένοι και δεν κινδύνεψαν. Στο 76ο λεπτό μπήκε στο παιχνίδι ο Μπακάκης, που -λόγω τραυματισμών- έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τελικά οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να φτάσουν στην ισοφάριση με ωραίο βολέ του Τόρες στο 90΄+1, λίγο αργότερα αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας Βοσνιάδης που ανέτρεψε τον Καρέλη και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Παναιτωλικό να φεύγει από την Αθήνα με την πρόκριση.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X