Σιμεόνε: «Πασίγιο στη Ρεάλ; Πρώτα απ' όλα σεβόμαστε τους οπαδούς μας»

Σιμεόνε: «Πασίγιο στη Ρεάλ; Πρώτα απ' όλα σεβόμαστε τους οπαδούς μας»
Photo Credits: INTIME

O Nτιέγκο Σιμεόνε απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν επρόκειτο οι παίκτες του να κάνουν Πασίγιο στην Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρος ήταν ο Ντιέγκο Σιμεόνε σχετικά με το αν σκοπεύει αυτός και οι παίκτες του να κάνουν το καθιερωμένο Πασίγιο στην μισητή αντίπαλο Ρεάλ Μαδρίτης.

Για την ήττα στο ισπανικό Σούπερ Καπ ανέφερε: «Όπως νομίζω ότι είπα μετά το παιχνίδι, κάναμε ένα καλό ματς για 90 λεπτά. Στο τέλος του αγώνα κατάφεραν να κερδίσουν δίκαια και να φτάσουν στον τελικό όπου σήκωσαν το τρόπαιο».

Για την προσεχή τους «μάχη»: «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι ένας ακόμα αγώνας. Δεν υπάρχει περιθώριο ούτε για αυτούς ούτε για εμάς. Χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας, θέλουμε η ατμόσφαιρα να είναι όπως είναι συνήθως στο Metropolitano και πρέπει να μεταδώσουμε ενέργεια στους φιλάθλους».

Για τις λεπτομέρειες που κρίνουν συνήθως τα μεγάλα ματς ανέφερε: «Ψάχνουμε να βρούμε πού πιστεύουμε ότι μπορούμε να τους πληγώσουμε και έχουν τη θετική ενέργεια τώρα γιατί μόλις έπαιξαν ένα καλό παιχνίδι εναντίον μας, αλλά και εναντίον της Μπαρτσελόνα. Βρίσκονται σε φόρμα, με ενθουσιασμό θα βρεθούμε απέναντι στον καλύτερο αντίπαλο».

Ενώ όσον αφορά στο ενδεχόμενο να κάνει η Ατλέτι pasillo στους παίκτες της Ρεάλ: «Τίποτα δεν αλλάζει από την προηγούμενη φορά. Μεγάλο σεβασμό και χαιρετισμούς στον προπονητή και τους παίκτες. Αλλά πρώτα είναι οι άνθρωποι μας, τους οποίους σεβόμαστε».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X