Στον Αστέρα Τρίπολης ο Λύρατζης με δανεισμό από τον ΠΑΟΚ

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Λύρατζης με δανεισμό από τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Το θέμα του Λευτέρη Λύρατζη για τον Αστέρα κλείνει θετικά όπως όλα δείχνουν καθώς οι Αρκάδες το μόνο που περιμένουν είναι να τους στείλει ο ΠΑΟΚ τα έγγραφα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις αρχές του μήνα σας είχαμε ενημερώσει ότι έμεναν μόνο τα τυπικά για το δανεισμό του Λύρατζη στον Αστέρα Τρίπολης από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, στη συνέχεια φάνηκε το θέμα να κολλάει καθώς ο Λουτσέσκου τον ήθελε στην ομάδα. Ωστόσο κάτι η επιθυμία του παίκτη για να έχει ματς στα πόδια του όσο και το στενό… μαρκάρισμα των Αρκάδων οδηγούν την υπόθεση σε happy end.

Ο 23χρονος δεξιός μπακ, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπέγραψε το δανεισμό του στους κιτρινομπλέ ως το καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα, μάλιστα λογικά θα επιδιώξουν οι άνθρωποι της ομάδας να βρουν τη φόρμουλα για να τον κάνουν δικό τους με μόνιμη μεταγραφή. Το μόνο, λοιπόν, που απομένει είναι να φτάσουν στα γραφεία του Κολοκοτρώνης τα απαραίτητα έγγραφα για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Λύρατζη – κι εκτός απροόπτου αυτήν τη φορά θα έχουμε οριστική συμφωνία.

Πάντως, ο παίκτης λογικά θα είναι και στην αποστολή για το ματς με τον Πανσερραϊκό και στη συνέχεια θα ετοιμάσει βαλίτσες για το νέο του σταθμό.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X