ΑΕΚ: Ενσωματώθηκαν Τικ και Τέπερ - Επιστρέφουν και οι διεθνείς!

ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του αγώνα με την Λουκέρνη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή Φρεντερίκ Μπουζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς επιστρέφει σιγά σιγά η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία σε δέκα περίπου μέρες έχει επίσημα παιχνίδια μετά από δύο σχεδόν μήνες διακοπής.

Στη διάθεση του προπονητή Φρεντερίκ Μπουζόν βρίσκονται ήδη τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Μαξιμίλιεν Τικ και Νταν Τέπερ οι οποίοι ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις με τη νέα τους ομάδα. Πλέον ο Γάλλος προπονητής περιμένει από αύριο και την επιστροφή των πέντε διεθνών, Χρήστου Κεδέρη, Χάρη Μάλλιου, Βαγγέλη Αραμπατζή, Τάσου Παπαδιονυσίου και Νίκου Λιάπη για να μπορέσει να δουλέψει για πρώτη φορά με όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Μοναδική απουσία παραμένει αυτή του Πάτρικ Λέμος ο οποίος συνεχίζει αποθεραπεία μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στο γόνατο πριν τις γιορτές. Να θυμίσουμε πως στις 27 Ιανουαρίου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πυλαία για το πρωτάθλημα και στις 31 Ιανουαρίου αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην Ηλιούπολη για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, σε ένα ματς που χαρακτηρίζεται από όλους σαν πρόωρος τελικός.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X