Ζεσούς για Νεϊμάρ: «Είναι το αντίθετο με τον Ρονάλντο, έχει ως προτεραιότητα την προσωπική του ζωή»

Ζεσούς για Νεϊμάρ: «Είναι το αντίθετο με τον Ρονάλντο, έχει ως προτεραιότητα την προσωπική του ζωή»
Photo Credits: INTIME

O προπονητής της Αλ Χιλάλ, Ζόρζε Ζεσούς σε δηλώσεις του σχολίασε τον επαγγελματισμό του Νεϊμάρ και τον σύγκρινε με τον Ρονάλντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νεϊμάρ είναι γνωστό πως πρόκειται για άνθρωπο που δεν δίνει την απόλυτη αφοσίωση στο ποδόσφαιρο και προτιμά την καλή ζωή. Γεγονός που κατέκρινε και ο προπονητής της Αλ Χιλάλ, Ζόρζε Ζεσούς.

Αυτή τη στιγμή, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία για την Αλ Χιλάλ, ωστόσο δεν πρόλαβε καλά καλά να παίξει πριν υποστεί ρήξη χιαστού και τεθεί εκτός για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Παρόλα αυτά, ο τεχνικός της ομάδας, Ζόρζε Ζεσούς, κλήθηκε να μιλήσει για τον Νεϊμάρ και είπε κάποια καλά λόγια γι’ αυτόν, αν και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός πως δεν έχει ως προτεραιότητά του το ποδόσφαιρο, συγκρίνοντάς τον με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ο Νεϊμάρ είναι ακριβώς το αντίθετο από τον Ρονάλντο. Ο Ρονάλντο έχει περισσότερο πάθος για το ποδόσφαιρο. Ο Νεϊμάρ, από την άλλη, ενδιαφέρεται περισσότερο για την προσωπική του ζωή και άλλα πράγματα εκτός ποδοσφαίρου. Οι προτεραιότητες των δύο είναι πολύ διαφορετικές», ανέφερε συγκεκριμένα ο Πορτογάλος επί του θέματος.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X