Παναθηναϊκός: Τραυματίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ ο Ιωαννίδης - Σχεδόν απίθανη η παρουσία του κόντρα στον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Τραυματίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ ο Ιωαννίδης - Σχεδόν απίθανη η παρουσία του κόντρα στον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Τραυματίστηκε ο Ιωαννίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φώτης Ιωαννίδης τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά του κυριακάτικου (14/1), μεγάλου αγώνα με την ΑΕΚ στην “OPAP Arena” κι αντικαταστάθηκε στο 86ο λεπτό, νιώθοντας ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία σήμερα το απόγευμα (15/1) για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος, ωστόσο, επειδή πρόκειται για μυϊκό τραυματισμό, η παρουσία του στη ρεβάνς της Τετάρτης (17/1) με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο είναι πλέον σχεδόν… απίθανη.

Από εκεί και πέρα την ευκαιρία να κάνει την πρώτη του προπόνηση με το «τριφύλλι» είχε το μεσημέρι της Δευτέρας (15/1) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Σαμέτ Ακαϊντίν. Ο Τούρκος αμυντικός γνωρίστηκε με τους νέους συμπαίκτες του κι έβγαλε όλο το πρόγραμμα.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με την ΑΕΚ ακολούθησαν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, παιχνίδι σε μικρές εστίες και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παλάσιος, Τσέριν, Τζούριτσιτς και θεραπεία οι Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, Γερεμέγεφ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X