Χέντερσον: Η Αλ Ετιφάκ θα παλέψει να τον κρατήσει παρά το ενδιαφέρον Άγιαξ και Γιουβέντους

Χέντερσον: Η Αλ Ετιφάκ θα παλέψει να τον κρατήσει παρά το ενδιαφέρον Άγιαξ και Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Ο Τζόρνταν Χέντερσον που «ψάχνεται» να επιστρέψει στην Ευρώπη, θα παραμείνει στη Σαουδική Αραβία για το υπόλοιπο της σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο άλλοτε αρχηγός της Λίβερπουλ Τζόρνταν Χέντερσον ο οποίος αποτελούσε πρωταρχικό στόχο για τον Άγιαξ και τη Γιουβέντους, πέταξε την Κυριακή (14/01) για το Άμπου Ντάμπι για να συμμετάσχει με την Αλ Ετιφάκ σε χειμερινή προετοιμασία δύο εβδομάδων.

Οι αξιωματούχοι του συλλόγου της Saudi Pro League αναμένεται να του μιλήσουν για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί την τελευταία εβδομάδα μετά τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να επιδιώκει την επιστροφή του στην Ευρώπη και να του ξεκαθαρίσουν ότι… δεν ενδιαφέρονται να κάνουν δουλειές με κανέναν.

Ο 33χρονος και η οικογένειά του δυσκολεύτηκαν να εγκατασταθούν στη Μέση Ανατολή και ο Άγγλος μέσος γνώριζε το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων για να τον αποκτήσουν ως δανεικό. Ο Άγιαξ πίεσε πολύ για να εξασφαλίσει συμφωνία με τον Χέντερσον, με τον υπηρεσιακό προπονητή Τζον Φαν’τ Σχιπ να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Go Ahead Eagles την Κυριακή. «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο σύλλογος και ο Χέντερσον συζητούν», δήλωσε συγκεκριμένα.

Η Γιουβέντους εμφανίστηκε επίσης ως παίκτης στην κούρσα απόκτησής του την περασμένη εβδομάδα. Όμως η ιδέα ότι η Αλ Ετιφάκ θα επέτρεπε απλά στον Χέντερσον να φύγει δεν ήταν ποτέ ρεαλιστική σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Daily Mail». Δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να κάνουν διαπραγματεύσεις, τώρα ή σε οποιοδήποτε στάδιο του Ιανουαρίου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X