Προπονητής Αλ Χιλάλ: «Ο Νεϊμάρ έχει περισσότερο πάθος για άλλα πράγματα παρά για το ποδόσφαιρο»

Προπονητής Αλ Χιλάλ: «Ο Νεϊμάρ έχει περισσότερο πάθος για άλλα πράγματα παρά για το ποδόσφαιρο»
Photo Credits: INTIME

Ο Χόρχε Ζεσούς, προπονητής της Αλ Χιλάλ, συνέκρινε τον Βραζιλιάνο σταρ, Νεϊμάρ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χόρχε Ζεσούς, προπονητής της Αλ Χιλάλ στην οποία αγωνίζεται ο Νεϊμάρ, μίλησε για τον Βραζιλιάνο σταρ, ο οποίος αναρρώνει από βαρύτατο τραυματισμό αυτή την περίοδο, και τον συνέκρινε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως προς τις προτεραιότητες που έχει ο καθένας από αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει περισσότερο πάθος για το ποδόσφαιρο και, επομένως, το βάζει ως προτεραιότητα. Ο Νεϊμάρ έχει περισσότερο πάθος για άλλα πράγματα και βάζει αυτά τα άλλα πράγματα, που είναι η ιδιωτική του ζωή, πρώτα. Αλλά ως παίκτης είναι υπέροχος. Και ως άνθρωπος που πέρασα ενάμιση μήνα μαζί του, με εξέπληξε θετικά σε όλα», είπε συγκεκριμένα.

Και πρόσθεσε για τον χρόνο τους στην Σαουδική Αραβία ότι «Δεν είχα δουλέψει ποτέ με τον Νεϊμάρ. Δουλέψαμε για ενάμιση μήνα, όχι περισσότερο. Είναι κάτι ασυνήθιστο, είναι έξω από τα συνηθισμένα. Χάσαμε ποιότητα, τουλάχιστον επιθετικά. Είναι εύκολο παιδί στην ηγεσία, είναι πολύ γλυκό και δείχνει κατανόηση».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X