Συνελήφθη Ισραηλινός ποδοσφαιριστής στην Τουρκία για «δημόσια υποκίνηση μίσους και διχόνοιας»

Συνελήφθη Ισραηλινός ποδοσφαιριστής στην Τουρκία για «δημόσια υποκίνηση μίσους και διχόνοιας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Σαγκίβ Χεχεσκέλ συνελήφθη μετά την αναμέτρηση της Αντάλιασπορ με την Τράμπζονσπορ, επειδή έδειξε στην κάμερα μήνυμα για τον πόλεμο ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς.

Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής της Αντάλιασπορ, σκόραρε κόντρα στην Τράμπζονσπορ και στη διάρκεια του πανηγυρισμού του έδειξε στις κάμερες μήνυμα γραμμένο με μαρκαδόρο στον επίδεσμο του χεριού του, το οποίο έφερε το άστρο του Δαυίδ και έγραφε στα αγγλικά «100 ημέρες, 7/10».

Το μήνυμά του αφορούσε την συμπλήρωση 100 ημερών από τις επιθέσεις της Χαμάς σε έδαφος του Ισραήλ, που οδήγησε στον πόλεμο που μαίνεται ακόμη στην Παλαιστίνη, με τους τουρκικές αρχές να προχωρούν στην σύλληψη του Χεχεσκέλ με την κατηγορία της «δημόσιας υποκίνησης του κοινού σε μίσος και διχόνοια».

Ο πρόεδρος της Αντάλιασπορ, Σινάν Μπόζτεπε, τοποθετήθηκε μετά τα όσα συνέβησαν, τονίζοντας ότι θα λυθεί το συμβόλαιο του Χεχεσκέλ, αφού οι εθνικές αξίες είναι πιο σημαντικές από οτιδήποτε άλλο…

«Είδα τη φωτογραφία. Οι εθνικές μας αξίες είναι πάνω απ’ όλα. Δεν έχει σημασία πόσα μας φέρνει ο ποδοσφαιριστής. Θα ακούσουμε την απολογία του και πιθανότατα θα τον θέσουμε εκτός ομάδας.

Μετά την απολογία του, θα λύσουμε το συμβόλαιό του και θα χωρίσουν οι δρόμοι του με την ομάδα. Οι εθνικές μας αξίες είναι πιο σημαντικές από οτιδήποτε άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Αντάλιασπορ.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X