Βέρμπιτς: «Ο Πινέδα με βρήκε, είναι πέναλτι»

Βέρμπιτς: «Ο Πινέδα με βρήκε, είναι πέναλτι»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Βέρμπιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τη φάση που διαμαρτυρήθηκε ο Παναθηναϊκός μίλησε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στην κάμερα της Cosmote TV:

Στην Ελλάδα έτσι είναι τα ντέρπι, έχουν πίεση, ένταση και φωνές από τους πάγκους. Έτσι είναι το τίμημα για την πρώτη θέση. Αξίζαμε τη νίκη παίξαμε καλά, μπορούσαμε όμως και να χάσουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, προχωράμε κρατάμε τον βαθμό».

Για το πέναλτι: «Όταν πήρα τη μπάλα έκανα την ντρίπλα και ένιωσα τον Πινέδα να με χτυπάει. Ο διαιτητής έπρεπε να το δει και να το δώσει. Δεν είμαι διαιτητής, πιστεύω έπρεπε να το δει για εμένα ήταν πέναλτι, όλες τις άλλες φάσεις τις είδε».

Για το τι φέρνει ο Τερίμ: «Είδατε σήμερα πως θέλαμε τη νίκη. Για 90′ είχαμε ένταση, ξέραμε πως η ΑΕΚ παίζει έτσι, όμως από το 20ο μέχρι το 80ο λεπτό παίξαμε και καλύτερα. Δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες. Μας δείχνει νέες ιδέες ο Τερίμ, προσπαθούμε να μάθουμε τι θέλει και να το δείξουμε στο γήπεδο».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X