Super League: Λυτρωτής ο Μιριτέλο και ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τον Βόλο με 1-0

Super League: Λυτρωτής ο Μιριτέλο και ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τον Βόλο με 1-0
Photo Credits: INTIME

Νίκη στο τέλος για τον Αστέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γκολ του Μιριτέλο λίγο πρίν το τέλος του παιχνιδιού ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μια μεγάλη νίκη με 1-0 κόντρα στον Βόλο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Το ματς:

Στο πρώτο μέρος ο Βόλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ήταν αυτός που απείλησε πρώτος. Αρχικά ο Λούνα με σουτ μέσα από την περιοχή στο δεύτερο λεπτό έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά το σουτ του Κόμπα από το ύψος της περιοχής είχε απάντηση από τον Παπαδόπουλο που ήλεγχε την πορεία της μπάλας.

Στο όγδοο λεπτό ο Βόλος απείλησε ξανά με το σουτ του Ντέλετιτς που πέρασε άουτ.

Στο 16′ ο Κρεσπί βρήκε λίγο κενό χώρο και έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Οι Αρκάδες είχαν κι άλλες δύο τελικές με Μιριτέλο και Ζούγλη, όμως αμφότερες πέρασαν εκτός στόχου.

Αυτές ήταν οι φάσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες απείλησαν περισσότερο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με το σουτ του Μπαριέντος στο 53′ και την κεφαλιά του Ασλανίδη δύο λεπτά μετά που πέρασε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη φάση στο ματς. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Σιέλης με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Ασλανίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ξανά στο δοκάρι. Στο φινάλε ο Αστέρας βρήκε όμως το γκολ με τον Μιριτέλο και πήρε το τρίποντο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος (13΄ Γραματικάκης), Καρμόνα (85΄ Μπαρτόλο), Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Μουνάφο, Γκος (71΄ Γιαμπλόνσκι), Καλτσάς, Ζουγλής (71΄ Μάντζης), Κρέσπι, Μιριτέλο.

ΒΟΛΟΣ: (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Ασλανίδης, Λούνα, Σιέλης, Μύγας, Μπαριέντος (90΄+4 Καραγιάννης), Γκλάβτσιτς (90΄+4 Μπερτόλιο), Ντέλετιτς, Κόμπα (66΄ Τσοκάνης), Γκαρσία (79΄ Ράσιτς), Μωραΐτης.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X