Μπενζεμά: Αποκλείστηκε λόγω κυκλώνα στον Μαυρίκιο και δεν εμφανίστηκε στην «πρώτη» της Αλ Ιτιχάντ

Μπενζεμά: Αποκλείστηκε λόγω κυκλώνα στον Μαυρίκιο και δεν εμφανίστηκε στην «πρώτη» της Αλ Ιτιχάντ
Photo Credits: INTIME

O Καρίμ Μπενζεμά δεν εμφανίστηκε στην πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας της Αλ Ιτιχάντ ενόψει του ταξιδιού στο Ντουμπάι και σήμανε «συναγερμό» στην ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την περασμένη Παρασκευή (12/01) η Αλ Ιτιχάντ είχε την πρώτη της προπόνηση ενόψει της προετοιμασίας της και του ταξιδιού της στο Ντουμπάι ωστόσο αυτή σημαδεύτηκε από μία μεγάλη απουσία: του Καρίμ Μπενζεμά.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλο ντόρο και ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο δεν είχε άλλη επιλογή από το να τον «κόψει» από το ταξίδι της ομάδας στο Ντουμπάι, με τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας του 2022 να δίνει πάντως σημάδια ζωής και να δικαιολογείται για την απουσία του.

Όπως αποκάλυψε η Marca, που επικαλείται πληροφόρηση από τον μάνατζερ του παίκτη, ο Μπενζεμά θέλησε να αξιοποιήσει το γεγονός πως δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα του το τελευταίο διάστημα για να κάνει μία μίνι απόδραση στον Μαυρίκιο, με τον κυκλώνα “Μπέλαλ” να χτυπάει όμως την περιοχή και να μην επιτρέπει την πραγματοποίηση πτήσεων από το αεροδρόμιο της πόλης.

Το γεγονός αυτό είχε ως συνέπεια να μην έχει ο ποδοσφαιριστής τρόπο για να φύγει από τον Μαυρίκιο, με την Αλ Ιτιχάντ και τον προπονητή της, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, να καλούνται τώρα να αποφασίσουν για το αν θα επιμείνουν στην απόφασή τους να κοπεί ο παίκτης από την αποστολή για το Ντουμπάι.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X