Δεν βάζει μυαλό η ΑΕΚ Betsson, ήττα (83-75) ντροπή στην Πάτρα από τον ουραγό Απόλλωνα

Δεν βάζει μυαλό η ΑΕΚ Betsson, ήττα (83-75) ντροπή στην Πάτρα από τον ουραγό Απόλλωνα
Photo Credits: INTIME

Ανεπίδεκτοι μαθήσεως Πλάθα και παίκτες της ΑΕΚ Betsson, εμφάνιση για κλάματα σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι

Ακόμα μια τραγική εμφάνιση εκτός έδρας για την ΑΕΚ Betsson και ήττα από τον ουραγό Απόλλωνα Πάτρας με 83-75.

Η ΑΕΚ Betsson πραγματοποιώντας μια τραγική εμφάνιση, υπέστη μια οδυνηρή ήττα (83-74) από τον ουραγό του πρωταθλήματος Απόλλωνα και πλέον αρχίζει και κινδυνεύει για την είσοδο της στην εξάδα του πρωταθλήματος. Η Ένωση, για τρία δεκάλεπτα είχε εικόνα σχολικής ομάδας που δεν είχε αρχή μέση και τέλος, έκανε 22 λάθη χωρίς να μπορεί να παίξει οποιαδήποτε άμυνα, ενώ και στην επίθεση για άλλο ένα παιχνίδι δεν μπορούσε να σκοράρει από μακριά, έχοντας άθλια ποσοστά. Στην 4η περίοδο ξύπνησε, προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι, αλλά με την διαφορά στους επτά πόντους είχε πολύ κακές επιλογές και τελικά έχασε. Πολύ μεγάλες ευθύνες και του Ζοάν Πλάθα, που παρουσίασε μια ομάδα που έμοιαζε να μην ξέρει με ποιον παίζει και τι πρέπει να κάνει, ενώ όλοι οι παίκτες ήταν σε άλλο γήπεδο. Μεταξύ άλλων έκανε και το ντεμπούτο του ο Μπράντον Νάιτ, που έδειξε εντελώς εκτός κλίματος και εκτέθηκε από την επιλογή του Πλάθα να τον βάλει σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο στο τέλος, όπου έκανε τρία λάθη και καταδίκασε την ομάδα.

Το ματς

Ο Ζοάν Πλάθα παρέταξε τους Καράμπελα, Ραντλ, Νετζήπογλου, Κουζέλογλου και Τίλμαν, ενώ ο Χριστόπουλος με τους Βον, Μπράουν, Μπιμπς, Γκιουζέλης και Σαλούστρος. Ο Απόλλωνας μπήκε φουριόζος στον αγώνα και με δύο τρίποντα από Γκιουζέλη και Βον προηγήθηκε νωρίς (8-3). Ο Τίλμαν τροφοδοτήθηκε κοντά στο καλάθι και άνοιξε λογαριασμό, ενώ με δύο βολές του Καράμπελα η ΑΕΚ μείωσε και άλλο (10-9). Με τρίποντο του Ραντλ, η Ένωση πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ μετά από επτά λεπτά αγώνα (12-14). Οι δύο ομάδες σκόραραν εκατέρωθεν με την ΑΕΚ να προηγείται με δυο βολές του Χολ (16-18). Με καλάθι του Μόργκαν ολοκληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο, με τον νεοφερμένο Κόουλμαν να έχει κάνει ζημιά στην ΑΕΚ (19-20).

Με τρίποντο από τα 8 μέτρα και καλάθι του Όσμπορν, ο Απόλλωνας πέρασε και πάλι μπροστά, ενώ ο Ζοάν Πλάθα έριξε τον Νάιτ για πρώτη φορά στον αγώνα (24-20). Ο Μόργκαν βοήθησε ιδιαίτερα με την παρουσία του σε άμυνα και επίθεση με την ΑΕΚ να κάνει σερί 6-0, αλλά δύο λάθη της Ένωσης έδωσαν εύκολα καλάθια στον Βον (32-27). Με τρίποντο του Μπιμπς στον αιφνιδιασμό ο Απόλλωνας πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα οκτώ πόντων (35-27). Ο Απόλλωνας είχε πάρει το μομέντουμ του αγώνα, με την ΑΕΚ να έχει φτάσει τα 10 λάθη δίνοντας συνεχώς κατοχές στην αντίπαλο της και χωρίς να βρίσκει λύσεις επιθετικά (39-32). Με δύο σερί τρίποντα από τους Κόουλμαν και Σαλούστρο, ολοκληρώθηκε ένα τραγικό δεύτερο δεκάλεπτο για την ΑΕΚ, όπου δέχτηκε 28 πόντους και έβαλε 14 για να εκτοξευθεί η διαφορά (47-34).

Η ΑΕΚ και στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς καθαρό μυαλό κάνοντας απίστευτα λάθη στην επίθεση, επιτρέποντας στον Απόλλωνα να μεγαλώσει και άλλο την διαφορά με τρίποντο του Σαλούστρου (54-37). Η τραγική εμφάνιση συνεχίστηκε στην τρίτη περίοδο και με τρίποντο του Γκιουζέλη, η διαφορά πήγε στους 20 πόντους (61-41). Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν έκαναν τίποτα σωστά στο γήπεδο, ειδικά αμυντικά είχαν τραγικές αντιδράσεις με τους παίκτες του Απόλλωνα να κάνουν πάρτι από την περιφέρεια (70-53).

Η Ένωση μπήκε στην 4η περίοδο και έκανε μέσα σε δύο λεπτά ένα 2-10 επιμέρους σκορ και με τον Τζόρνταν ΜακΡέι να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του, μείωσε μετά από πολύ ώρα στους 10 πόντους (72-62). Η ΑΕΚ μείωσε στους επτά και έκανε ακόμα δύο λάθη χάνοντας ευκαιρία να πλησιάσει και άλλο (72-65), έχοντας αφήσει τον Απόλλωνα στους 2 πόντους σε 7 λεπτά. Τραγικό λάθος από τον Νάιτ και καλάθι και φάουλ από τον Μπιμπς που τελείωσε τις ελπίδες για επιστροφή στο σκορ (75-65). Η ΑΕΚ έκανε 2 κλεψίματα, μείωσε και πάλι αλλά οι παίκτες του Απόλλωνα ήταν εύστοχοι στις βολές και πήραν τελικά την νίκη (83-74).

Απόλλων Πάτρας-ΑΕΚ: 83-74

Δεκάλεπτα: 19-20, 47-34, 70-53, 83-74

Απόλλων Πάτρας (Χριστόπουλος): Κόουλμαν 20, Βισσαρίου 3, Μπίμπς 1, Όσμπορν 2, Καφεζάς, Γκιουζέλης 6, Πέρκινς 7, Κογιώνης, Βον 13, Σαλούστρος 7, Μπράουν 13.

ΑΕΚ (Πλάθα): Τίλμαν 10, Χολ 2, Ραντλ 8, Καράμπελας 6, Νετζήπογλου 5, Πιλάβιος, Κουζέλογλου 12, Μόργκαν 9, Ματαλλιωτάκης , ΜακΡέι 20, Χατζηδάκης 2, Νάιτ .

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X