Στο κενό οι καταγγελίες της Αμπερντίν για ρατσιστική συμπεριφορά στην Τούμπα

Στο κενό οι καταγγελίες της Αμπερντίν για ρατσιστική συμπεριφορά στην Τούμπα
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την έρευνα της UEFA δεν προέκυψε κάποια απόδειξη για ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος παίκτη της Αμπερντίν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο κενό έπεσαν οι καταγγελίες που είχαν κάνει οι άνθρωποι της Αμπερντίν κατά του ΠΑΟΚ για ρατσιστική επίθεση σε βάρος του Πάπε Χαμπίμπ Γκέιγ στο παιχνίδι των δύο ομάδων στο πλαίσιο του Conference League.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αλλά και σχετικό δημοσίευμα της Record Sport από την έρευνα της UEFA δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο εις βάρος της ελληνικής ομάδας με αποτέλεσμα τα αρμόδια όργανα να αποφασίσουν να κλείσουν την έρευνα. «Υπήρξε έρευνα και τα πειθαρχικά όργανα έκλεισαν τελικά την υπόθεση», ανέφερε πηγή της σκοτσέζικης ιστοσελίδας.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα ο ΠΑΟΚ πήρε θέση εκφράζοντας την αντίθεσή του στις κατηγορίες της σκοτσέζικης ομάδας τις οποίες χαρακτηρίζει προϊόν φαντασίας.

«Ουδέποτε στην Τούμπα έχει υπάρξει ρατσιστική συμπεριφορά, η οποία δεν θα ήταν έτσι κι αλλιώς ανεκτή. Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ξεκάθαρα προϊόν φαντασίας, καθώς δεν υπέπεσε στην αντίληψη κανενός επίσημου της διοργάνωσης. Αντίθετα, ήταν εμφανής η προκλητική συμπεριφορά των αναπληρωματικών της Αμπερντίν στη φάση της ισοφάρισής τους και προς τιμήν τους οι φίλαθλοι δεν αντέδρασαν καθόλου», αναφέρει στην επίσημη θέση του ο Δικέφαλος του Βορρά.

 

ΠΗΓΗ: Sportfm.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X