Ενισχυμένη με τον Νάιτ η ΑΕΚ Betsson πάει για το διπλό στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα! (19:30, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)

Basket League: Άλλαξε ώρα το αυριανό Απόλλων Πάτρας - ΑΕΚ Betsson
Photo Credits: INTIME

Μόνη νίκη θέλει η ΑΕΚ Betsson κόντρα στον Απόλλωνα

H AEK Betsson, φιλοξενείται από τον Απόλλωνα στην Πάτρα (19:30, ΕΡΤSports3, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr) για την 14η αγωνιστική της Basket League.

Η Ένωση, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, έχει πάλι αρνητικό ρεκόρ και έχει ως στόχο μόνο το διπλό που θα σημάνει την αντεπίθεση της στην βαθμολογία.

Απέναντι της θα έχει μια ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης, έχοντας ρεκόρ 2-11 και που πλέον κυνηγάει όλα τα παιχνίδια, για να μπορέσει να σωθεί.

Πέρα από την νίκη, που θέλει η ΑΕΚ, σήμερα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο και η νέα μεταγραφή της ομάδας, ο Μπράντον Νάιτ, που προπονήθηκε όλη την εβδομάδα και είναι στην διάθεση του Ζοάν Πλάθα. Πέρα από τον Κουζμίνσκας, δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα και όλη οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Η Ένωση θέλει την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της μετά από αυτήν στο Λαύριο, για να μπορέσει να δημιουργήσει σερί, που θα την ανεβάσει στην βαθμολογία.

Πρώτη διαιτητής στην σημερινή αναμέτρηση, θα είναι η διεθνής, Βάσω Τσαρούχα (Αττικής), ενώ μαζί της, θα είναι οι Τάσος Μάνος (Αττικής) και Γιάννης Λουλουδιάδης (Θεσσαλονίκης).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X