Μίλικ:«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου αναπληρωματικό στην Γιουβέντους» - «Είμαι χαρούμενος που περάσαμε στα ημιτελικά»

Ενεργοποιεί την οψιόν του Μίλικ η Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Μίλικ μετά το χατ-τρικ που πέτυχε με την Φροζινόνε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αρκάντιους Μίλικ με χατ-τρικ που πέτυχε, έδωσε την πρόκριση στην Γιουβέντους για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας και δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που περάσαμε στα ημιτελικά αλλά και για το χατ-τρικ μου, αφού βοήθησε την ομάδα να πετύχει το στόχο της», τόνισε στο φινάλε της αναμέτρησης ο Πολωνός φορ, για να προσθέσει με νόημα:

«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου αναπληρωματικό στην Γιουβέντους. Ακόμα και όταν δεν ξεκινώ, το μυαλό μου είναι στην ομάδα, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να τους παρέχω στήριξη, με την τελική επιλογή να είναι στον προπονητή.

Εάν δεν μπορώ να βοηθήσω με τα γκολ μου, προσπαθώ να βοηθώ με άλλα πράγματα. Τώρα ανυπομονούμε να παίξουμε στα ημιτελικά, αν και αργούν να έρθουν αυτά τα ματς».

Υπενθυμίζεται πως οι αγώνες για τα ημιτελικά του Coppa Italia είναι διπλοί και θα λάβουν χώρα τον Απρίλιο, με την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι να αντιμετωπίζει την Λάτσιο και τον έτερο ημιτελικό να βρίσκει αντιμέτωπες τις Φιορεντίνα και Αταλάντα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X